פורסם 2005 באפריל 2020 שנים טוב הנחתי את ידי על עותק שחבר שלי אירגן, עכשיו אני לא יודע אם זה המלא (יענו לא באטא לא כולם אלא XP64PRO המלא!) או שזה סתם אחד הבילטים אם תרצו אוכל לצרף קבצים/תצלומי מסך תודה תוספת: חיפשתי באת של ABIT דריברים ולא מצאתי איפה הם? אין שם..... שוב תודה
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אם אני לא טועה, בTweakUI יש אפשרות שהגרסא של הווינדווס שלך תוצג באופן קבוע על המסך
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר אני מדבר על לפני התקנה, כלומר מערכת הקבצים/דיסק התקנהלפי זה אני רוצה לדעת אם להתקין או לא (את מה שיש לי)תודה
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר טוב אני לוקח יוזמה ומצרף תמונהמה זה אומר לכם? XP64 מלא? חצי? באטא? בכלל XP רגיל שתקעו לו תקיה מוזרה (העונה לשם IA64)?? :s05: :s05:שוב תודה לעוזרים![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים תתקשר לתמיכה טלפונית של מיקרוסופט ותוודא מולם עם הסריאל נמבר.שים לב שרוב העותקים מוגבלים למחשב אחד בלבד, ככה שאם חבר שלך כבר התקין אותו אני לא בטוח שמותר גם לך...
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר הם לא יודעים מה אני רוצה מהחיים שלהם..... "אין כזה דבר" נו, מה הסיפור בלענות: כן- מלא או לא-באטא?
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים מחבר במילים אחרות באטא.... תודה רבה! מה עם הדריברים? משהו יודע משהו על ABIT? לינקים נסתרים? משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.