עבור לתוכן

מחפש מצלמה דיגיטלית ביתית (כמו a510)

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, אני מחפש מצלמה דיגיטלית בסביבות המחירים של קנון a510. אני צריך מצלמה שניתן לרכוש עבורה גם מארז תת ימי בעתיד.

כמובן שאני לא צריך שתציעו לי את a510 או a520 אני מחפש משהו אחר להשוואה כלומר חברה אחרת.

מה שחשוב לי זה אמינות ואני לא צריך רזולוציה מטורפת (3MP מספיק) זום די חשוב עדיף X4 ואם אפשר אז צריכת בטריה קטנה.

הכי חשוב אבל זה האופציה של המארז התת ימי.

תודה

עריכה: משוטטות בפורום ראיתי קצת פרטים על המצלמות של Ricoh מישהו מכיר אותן ויכול להמליץ?

פורסם

לקנון 100% יש מארז צלילה (לא זול...), תריץ שאילתה בגוגל לגבי מארזי צלילה למצלמות/חברות אחרות (או במילים אחרות, תעשה ש.ב. :P ).

פורסם

עריכה: משוטטות בפורום ראיתי קצת פרטים על המצלמות של Ricoh מישהו מכיר אותן ויכול להמליץ?

אני מכיר ומוקיר. על איזה דגם שלהם חשבת?

פורסם
  • מחבר

לקנון 100% יש מארז צלילה (לא זול...), תריץ שאילתה בגוגל לגבי מארזי צלילה למצלמות/חברות אחרות (או במילים אחרות, תעשה ש.ב. :P ).

טוב אז לא שאלתי האם יש לקנון מארז. כל מה שרציתי זה אלטרנטיבה לקנון. רציתי המלצה ממישהו שמכיר מצלמות אחרות.

בכל מקרה לגבי Ricoh אין לי דגם מסויים אני חושב שראיתי r1 או משהו כזה. הקטע שבאתר שלהם הדגם לא מופיע אפילו.

ושוב אני רוצה המלצה אחרת במקום הקנון שאני אוכל להשוות ולהחליט לפי השוואה מלומדת ולא סתם.

וכמו שכתבתי בטווח המחירים של 1600-1000 ש"ח.

תודה

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה. עשיתי קצת מחקר וגם ראיתי איזה מצלמות יש לקנות במחיר שלי וצמצמתי לשתי מצלמות.

SONY DSC-P73 לעומת CANON A510.

הנה לינק להשוואה http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a510%2Csony_dscp73&show=all

הרזולוציה היא לא פקטור כלומר לא משנה 3.2 או 4 כי אני לא הולך להגדיל את התמונות יותר מ A4.

הזום די חשוב אז בקנון מובילה כאן. גם המסך של הקנון יותר גדול וטוב. השאלה האם באמת עדיף הקנון על הסוני.

לסוני יש USB 2.0 ואילו לקנון יש USB 1.

יש עוד מלא דברים טכניים שאני לא מבין כל כך ולכן אני רוצה את עזרתכם בהשוואה הזאת.

אני הולך לצלם בצלילה אז אני מניח שאני אצלם די הרבה תמונות מקרו.

את הסוני מקבלים עם 3 שנים אחריות, סוללות נטענות ניקל מטל + מטען, ו 16MB זיכרון. 1188 שח

את הקנון מקבלים עם 3 שנים אחריות, 128MB ובלי סוללות נטענות. 1177 שח

לשתי המצלמות יש מארז תת ימי אז זה לא בעיתי

אז זה מאבק צמוד... תעזרו לי בקשה  :s05:

פורסם

הייתי פוסל את הסוני על הסף. 39mm בצד "הרחב" של העדשה זה לעשות צחוק מהעבודה.

עריכה: המצלמה הזו עולה בארץ 1750 ש"ח ומאפשרת צילום מתחת למים בלי רכישה של מארז תת ימי.

פורסם

אם כבר אתה מעוניין ב-3 שנים אחריות, לא שווה לך להשקיע באחריות של קרט ? :nixweiss:

בכ"מ, אם הינך מעוניין בשנה אחריות אתה יכול לרכוש:

Canon A510 - 1022

Dane-Elec SD 256MB - 135 (ממליץ אולי 512 אם אפשרי, למרות ש-256 יספיק)

GP PowerBank Rapid2 - 149

תיק - עוד סביבות 50 ש"ח (אופיס דיפו או כל חנות אחרת... לא באינטרנט!)

סה"כ יוצא לך = 1356 ש"ח

אחריות של קרט תעלה לך עוד 300 ש"ח (המצלמה תעלה 1300 ש"ח).

128MB לא יספיקו לך לכלום, וחבל לקנות עוד כרטיס ואז "להיסחב" עם כרטיס נוסף ולהחליף כל פעם (לא נוח).

מארז צלילה לקנון (בארץ, באילת) עולה 1500 ש"ח.

במידה ואתה קונה בארה"ב הוא יעלה לך 160$ (כ-700 ש"ח).

פורסם

מקריאה נוספת של הנתונים, נראה שה-G300 מתאימה רק לשנירקול (יש מילה כזאת?):

"The Caplio 300G can take photos underwater, at a depth of one meter or less, for up to 30 minutes."

פורסם

קצת מפחיד להכניס מצלמה ללא שום דבר למים :o סיכון שלא הייתי מעוניין לקחת.

עדיף להשקיע בבית צלילה מבוטח 99.9%.

:eek2:

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. אני אלך על הקנון A510.

אם כבר אתה מעוניין ב-3 שנים אחריות, לא שווה לך להשקיע באחריות של קרט ? :nixweiss:

מה הקטע של האחריות של קרט? זה ממש קריטי? ראיתי אחריות של 4H של שלוש שנים. העיקר זה לכסות את התחת לא?

רק בשביל לדעת לקרט יש שירות בחיפה? או שזה רק במרכז?

פורסם

אין סיבה לפחד כשמדובר במצלמות יעודיות לצילום תת ימי. המצלמות בה' הידיעה בתחום הזה הן מצלמות הניקונוס של Nikon. הן לא צריכות שום מארז ועושות עבודה מעולה. חלק גדול מהצילומים התת ימים הקלאסיים צולמו עם מצלמות ניקונוס.

בשביל שנירקול הריקו צריכה להספיק, אבל אם רענן מתעניין בצילום בעומק אז ברור שעדיף לו משהו רציני יותר.

פורסם

כן רק כל מה שהבאת בלינק הוא מצלמות פילם של ניקון..., זה לא ממש עוזר לו... הוא ביקש מצלמה דיגיטאלית ביתית שתוכל כאופציה גם לצלם מתחת למים.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה תודה אבל אמרתי כבר שאני הולך על הקנון A510 ואני קונה לה את המארז בארה"ב.

כל מה שאני צריך זה להבין מה ההבדל בין החברות השונות שנותנות אחריות על המצלמות.

בכל מקרה מי שיש לו מידע על האחריות של 4H למשל שיענה בנושא המיוחד שפתחתי כאן:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=117889.0

תודה

פורסם

כן רק כל מה שהבאת בלינק הוא מצלמות פילם של ניקון..., זה לא ממש עוזר לו... הוא ביקש מצלמה דיגיטאלית ביתית שתוכל כאופציה גם לצלם מתחת למים.

הדוגמה הזאת נועדה להראות שלא רק שאפשר בלי מארז צלילה, אלא שהמצלמות הכי מקצועיות לא משתמשות במארז צלילה. באמת לא הבנת את זה? חשבת שאני מציע לרענן לקנות ניקונוס? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים