פורסם 2005 באפריל 2120 שנים כן, בדיוק. וה"סאן" ושאר הצהובונים כבר מנסים לעשות קצת כסף מהעבר, אפילו אם מפוברק, שלו.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים Papa Natzi :lol: חחחחחח :lol: נחמד תראו הוא גרמני נאצי מניאק נכון שהוא הצטרף בגלל חובה אבל להיבחר לאפיפיור לא נשמע לי כזה נכון לעשות חוץ מזה הכל בולשיט אצל הנצרות יש ספר כזה הדי'וינצי קוד שמוספור על מקרה אמיתי שהמנהלה של בחירת האפיפיור רצחו איזה אפיפיור בגלל איזה סיבות(אני לא קראתי אבל אמא שלי קוראת ) הכל שם מלוכלך פשוט I dont give a fuck
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אוקיי, אתה מוזמן להוריד את נייר האלומיניום מהראש ולגלות שאין קונספירציה להפוך אותך לנוצרי ואז לאכול אותך. ועכשיו לעניין אחר... זאת רק אני או שהאפיפיור החדש דומה בטירוף ל-Dark Emperor מה-The Empire Strikes Back? ???
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ROFL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אוקיי, אתה מוזמן להוריד את נייר האלומיניום מהראש ולגלות שאין קונספירציה להפוך אותך לנוצרי ואז לאכול אותך. ועכשיו לעניין אחר... זאת רק אני או שהאפיפיור החדש דומה בטירוף ל-Dark Emperor מה-The Empire Strikes Back? ??? חחחחח.....האהבתי.... ;D
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים LOL האפיפיור ממש לא סמלי... יש הרבה פנאתים נוצרים שיעשו כל מה שהוא אומר. אני עדיין לא מבין למה שהוא נבחר כולם צרחו כאילו הוא אחד מהמורדים : אפשר לחשוב.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אתה צודק שיש פנאטים שיעשו כל מה שהוא אומראבל אין לו כוח אמיתיי, כלומר אין לו כוח פוליטי או מדיניאמיתי, ואין לו השפעה אמיתית של ממשלעומת זאת בעבר הייתה לו השפעה חזקה מאוד,ולמעשה הוותיקן, רומאועוד חלק גדול מסביב לרומא היו תחת שליטה של האפיפיור והואגרם לבעיות גדולות בזמן שניסו לאחד את איטליה למדינה אחת
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים אוקיי, אתה מוזמן להוריד את נייר האלומיניום מהראש ולגלות שאין קונספירציה להפוך אותך לנוצרי ואז לאכול אותך. ועכשיו לעניין אחר... זאת רק אני או שהאפיפיור החדש דומה בטירוף ל-Dark Emperor מה-The Empire Strikes Back? ??? Darth Benedict XVI http://darthbenedict.ytmnd.com/ http://img253.echo.cx/my.php?image=palpatine6zy.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.