עבור לתוכן

ViewSonic VP912S...אזל??

Featured Replies

פורסם

מחשב שלם שהזמנתי צריך היה להגיע בימים הקרובים, אלא שבפתאום מתקשר אליי איש המכירות של החנות ומודיע לי שהמסך הנ"ל איננו במלאי שלו ושיגיע רק באמצע מאי...קצת התבאסתי שצריך עכשיו לקנות מסך ממקום אחר אבל אמרתי יאללה לא משנה, רק מה - אני בודק בכל חנות אחרת שאני מכיר...ולאף אחד אין את המסך הזה...!

מה הוא אזל לגמרי מהארץ??

פורסם

תתקשר ליבואן ותשאל...

פורסם
  • מחבר

ליבואן אזל מזמןןןן....הרעיון שלי היה לקנות מדילר שנשאר לו במלאי...

פורסם

היבואן רוצה לקדם מסכים אחרים וחדשים יותר

חוץ מזה, אתה באמת רוצה לקנות מסך, בידיעה שאם יתקלקל אז לא יהיה מאיפה להביא לך חדש?

לך על אופציה אחרת

פורסם

כן ה912b/s אזל וכנראה שלא יגיע יותר לארץ בכמות סבירה אם בכלל :\ גם אני מחפש כמה שבועות אלטרנטיבה ראויה. ביינתיים כל מה שאני יכול לעשות זה לחכות עד שהיבואן של סאמסונג ישנה את פוליסת החלפת המסכים במקרה של פיקסלים שרופים, אבל בהתחשב שהיבואן זבל בן זבלים זה לא יקרה בקרוב.

פורסם
  • מחבר

מזותומרת אם יתקלקל לא יהיה מאיפה להביא חדש?? יש עליו אחריות של 3 שנים, שהם ישברו תראש מאיפה להביא...

והמסך הזה נחשב ישן?! המסך הזה הוא מוצר הדגל של החברה...בין החדשים והיקרים...

פורסם

זה מסך יקר שפונה לשוק מקצועי ובארץ השוק הזה מצומצם יחסית.

גם משרדים וגם בתים לא יקנו מסך כזה בגלל שהוא מאוד יקר יחסית (650$) לאלטרנטיבות אחרות שמחירן נע בסביבות 400$

פורסם

מזותומרת אם יתקלקל לא יהיה מאיפה להביא חדש?? יש עליו אחריות של 3 שנים, שהם ישברו תראש מאיפה להביא...

והמסך הזה נחשב ישן?! המסך הזה הוא מוצר הדגל של החברה...בין החדשים והיקרים...

יתנו לך מסך 19 אחר שבערך שווה לו

קראתי פעם את האחריות של סמסונג לפרטי פרטים וכתוב שם שאם אין יותר את הדגם הזה הם יספקו מסך אחר שווה ערך ואני די בטוח שככה זה אצל כל חברה.

הבעיה היא שזה המסך הכי מתקדם שלהם ב-19 ככה שתקבל מסך פחות טוב... (ואולייי איזה פיצוי קטן)

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה זה המסך שאני קונה. הרעיון בת'רד זה אם מישהו מכיר דילר (חנות) שיש לו במקרה במלאי...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים