עבור לתוכן

מה יותר טוב,כדי,שווה פלזמה או LCD

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים אני ואבא שלי רוצים ליקנות או פלזמה או LCD עכשיו יש לנו חילוקי דעות אני אומר שיותר כדי LCD הוא חיי יותר מפלזמה הוא יותר זול מפלזמה ניראה לי אני חושב LCD הוא חושב פלזמה תגידו מה אתם חושבים

תסבירו גם במה רואים יותר טוב מה חיי יותר זמן מה יותר איכותי ואמין

תודה סרגיי.

פורסם

בפלזמה רואים חד ויפה ואיכותי,

לעומת זאת, לדעתי עדיף lcd, פלזמה סתם ביזבוז כסף אלא אם כן אתה כל החיים שלך רואה טלוויזיה...

פורסם
  • מחבר

למה רק תגובה אחת איזה פורום יבש תנו בתגובות אנשים

פורסם

אם לאנשים יהיה מה להגיד לך הם יגידו, אל תבקש מהם.

מבחינת איכות, נכון לעכשיו LCD מציג תוצאות טובות יותר בכלליות .

מבחינת אורך חיים בדרך כלל לCD יותר טוב אבל יש פלזמות שטוענות שהם יכולות להגיע לאורך חיים של LCD ויותר.

מבחינת מחיר לכל אינטש, פלזמה הרבה יותר זול.

אם אתם רוצים לקנות מסך שטוח-דק חדש אתם צריכים לראות קודם את המסך ןלעשות השווא משלכם בין פלזמה וLCD באותו מחיר, רק אז תוכלו לדעתי מי יותר טוב, נתונים יבשים לא מספיקים.

פורסם

יתרונות של LCD לעומת פלזמה:

1.חיים ארוכים יותר.

2.רזולוצייה גבוה הרבה יותר לפחות 1024* 1280 לפלזמה יש 400*600 בערך ואם אתם רואים יותר זו כנראה לרוב זו אינטפוגלציה(משו כזה).

3.צריכת חשמל נמוכה יותר.

4.משקל נמוך יותר.

5.שריפת פקסלים נמוכה יותר באופן משמעותי לעומת פלזמה.

6.לא מתחמם.

יתרונות של הפלזמה:

1.זוית צפיה רחבה יותר.

2.ניגודיות גבוהה יותר.

3.זול יותר.

4.זמן תגובה מהיר יותר

לסיכום

עדיף LCD .  (ל-SHARP יש טלויזיות LCD סוף הדרך)

אחת הבעיות של הפלזמה זה שהבהירות שלה דועכת במשך הזמן.

עוד משו על הפלזמה אם מתקרבים אליה אפשר לראות את הפיקסלים בברור

פורסם

2.רזולוצייה גבוה הרבה יותר לפחות 1024* 1280

אתה מודע לזה שהוא דיבר על טלויזיות LCD לא על מסכי מחשב

טלויזיות באות בכלל בפורמט של מסך רחב

פורסם

כן אני מודע לזה שהוא דיבר על טלויזיות!!!

פורסם

ואתה יודע שהרזולוציה שנתת היא רזולוציה של מסך מחשב וזה לא נכון להשוות בין רזולוציה של מחשב לרזולוציה של מסך טלויזיה

רזולוציה של מחשב הרבה יותר גבוהה וההשוואה שעשית פשוט לא נכונה

פורסם

OLED.

פורסם

ייקח עוד הרבה זמן עד ש-OLED ייצא לשוק ועוד במחיר סביר

אני מניח שהשאלה שלו הייתה לגביי התקופה הנוכחית

פורסם

בקטנה, קצת ספאם טכנולוגי לא הרג אף אחד.

פורסם

ואתה יודע שהרזולוציה שנתת היא רזולוציה של מסך מחשב וזה לא נכון להשוות בין רזולוציה של מחשב לרזולוציה של מסך טלויזיה

רזולוציה של מחשב הרבה יותר גבוהה וההשוואה שעשית פשוט לא נכונה

צודק אני הגזמתי קצת, לאחר בדיקה הרזולוציה היא 1366*768  והפשוטות יותר 1280 *768  שזה הבדל גדול לעומת פלזמה.

לגבי OLED יקח זמן עד שיהיו מסכים גדולים, בנתיים יש קטנים (פלאפונים, מצלמות דגטליות, נגני MP3 וכו)

החיסרון העיקרי שלו בינתיים זה תוחלת חיים קצרה , בעיקר של הצבע הכחול שהוא דועך מהר יחסית.

פורסם

בקטנה, קצת ספאם טכנולוגי לא הרג אף אחד.

oh really?

gunpoint2jp.jpg

פורסם

OLED.

OLED היא כרגע טכנולוגיה בעייתית, ויקח לא מעט זמן עד שנראה מסכים בגדלים נורמליים (15") ובמחירים סבירים כמובן.

פורסם

צודק אני הגזמתי קצת, לאחר בדיקה הרזולוציה היא 1366*768 והפשוטות יותר 1280 *768 שזה הבדל גדול לעומת פלזמה.

גם פלזמה מגיע לזה.

ולא בטוח בכלל שLCD עדיף, כי מבחינת מחיר ב25 אלף שקל לדוגמה אפשר לקנות פלזמה בגודל טוב של חברה כמו שרפ\נק\סוני\טושיבה עם נתונים מצוינים ובאותו המחיר LCD יהיה קטן בהרבה ובטוח מהדגמים הפחות איכותיים היום.

אולי האיכות של הטכנולוגיה (LCD) טובה יותר, אבל בשטח זה לא בטוח שהיא יותר טובה ביחס למחיר.

ד"א חשבתם על מקרן (פותח הת'רד)?

אם זה לסרטים ויש חדר מתאים עדיף פי כמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים