פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אתה רציני?מה זה קשור ל HWZONE?אתה מקליד "נתרן" בגוגל, וב3-4 לינקים ראשונים תמצא את כל מה שתרצה לדעת.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אתה רציני? מה זה קשור ל HWZONE? אתה מקליד "נתרן" בגוגל, וב3-4 לינקים ראשונים תמצא את כל מה שתרצה לדעת. פורום כללי :
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים נכון, עקרונית אין שום בעיה של "חוקיות" לשאול את זה פה.אבל אם הוא באמת רוצה תשובה רצינית אני לא חושב שפורום מחשבים זה ה-המקום.יש את פורום תזונה בתפוז, יש את גוגל כמו שכבר אמרתי קודם ב3-4 לינקים ראשונים הוא יקבל הסבר מלא
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים "יש את זה בממרחי שוקולד.. אבל מה הם תוקעים את זה? מי זה נתרן? אני מכיר אותו? מה הם חושבים, שאני אפתח תשוקולד ואני אטעם ואז אני אגיד 'הם הגזימו בנתרן ' " מתוך ההופעה של רן לוי בערוץ הצחוק מציג. רציני, אותי זה לא ממש מעניין כמה נתרן יש ומה זה... חיפוש בגוגל יניב תוצאות.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים כמו שאמרו מקודם מלח בישול בנוי מכלור ומנתרן, הרכבו הכימי הוא NACL כאשר הנתרן הוא יון חיובי +NA וכלור הוא יון שלילי -CL וכפי שרואים היחס בניהם הא 1:1
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים כמו שאמרו מקודם מלח בישול בנוי מכלור ומנתרן, הרכבו הכימי הוא NACL כאשר הנתרן הוא יון חיובי +NA וכלור הוא יון שלילי -CL וכפי שרואים היחס בניהם הא 1:1 שיעורי כימיה
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מחבר תודה הבנתיאני שאלתי בגלל שאמא שלי יש לחץ דם גבוה , ואסור לה לאכול אוכל שיש בו מלחאבל יש הרבה מוצרי מזון (בעיקר מוצרי חלב) שלא כתוב שזה מכיל מלח , אבל כתוב שזה מכיל נתרן , לכן שאלתיל-Vatos-Locos הבנתי שזה פורום כללי , לפי כל הנושאים בפורום הזה ראיתי שאין קשר למחשבים , לכן שאלתי פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.