עבור לתוכן

לאן המגמה של כרטיסי במסך החדשים ?

Featured Replies

פורסם

האם המגמה של כרטיסי המסך החדשים היום הולכת לכיוון ה PCI-E או שעדיין יהיה ניתן למצוא בעתיד גם כרטיסים ב AGP .

אני שואל את השאלה מכיוון שאני עומד לשדרג את הלוח המעבד והזיכרון ויש לי כרטיס של Radeon 9800 Pro ולא מתאים לי עכשיו גם להכנס להוצאה עבור כרטיס המסך .

בהנחה שאני ארכוש לוח תומך AGP האם בעתיד יש לי סיכוי עדיין למצוא כרטיסים בטכנולגיה זאת או שוב המגמה הולכת לכיוון של PCI-E ?

פורסם

עכשיו כולם עוברים לPCI E , בעתיד אני לא חושב שתוכל למצוא כרטיסי AGP , זה כמו פעם - שאז הכרטיסים היו על PCI ואז עברו לAGP , היום אי אפשר למצוא כרטיסי PCI .. , אז אני חושב שבעתיד לא יהיה אפשר למצוא כרטיסי AGP (בעתיד הקרוב כן)

בכלל - אם אתה מחפש לוח אם טוב ורוצה להשאיר את הכרטיס שלך אז תחפש לוח אם שיש בו גם AGP וגם PCI-E ..

פורסם

עכשיו כולם עוברים לPCI E , בעתיד אני לא חושב שתוכל למצוא כרטיסי AGP , זה כמו פעם - שאז הכרטיסים היו על PCI ואז עברו לAGP , היום אי אפשר למצוא כרטיסי PCI .. , אז אני חושב שבעתיד לא יהיה אפשר למצוא כרטיסי AGP (בעתיד הקרוב כן)

בכלל - אם אתה מחפש לוח אם טוב ורוצה להשאיר את הכרטיס שלך אז תחפש לוח אם שיש בו גם AGP וגם PCI-E ..

עדין יש כרטיסי PCI...הם משמשים בעיקר טכנאים...(לבדוק אם הAGP פגום)....ועדיין מייצרים כאלה...רק שהכי טוב שראיתי היה FX5200

פורסם

הדור הבא של ATi הולך (כנראה) לצאת גם בAGP, אם זה יקרה זה יהיה הדור האחרון שבו יצאו כרטיסי High-Mid End בAGP.

גם כשהם יצאו המחיר שלהם יהיה גבוה יותר מגרסאות הPCI-E.

לדעתי לך כן כדאי להשאר עם AGP, יש לך כרטיס מסך מספיק חזק ואם גם תרצה לשדרג אותו אתה תוכל בגלל שהדור הבא (כנראה) כן יצא בAGP.

פורסם
  • מחבר

האם ישנם לוחות שתומכים גם ב PCI-E ןגם ב AGP ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים