פורסם 2005 באפריל 1920 שנים יש לי כרטיס מסך ATI READON X800XL 256ומעבד AMD 64 3200+יש לי בעיות עם הכרטיס מסך (גם בדיקות של3DMARK03 נמוכות...) ולכן החלטתי למחוק את כל הדרייבירים שנמצאים לי על המחשב (שקשורים לכרטיס מסך) ולהתקין את הדרייברים החדשים שיש כדי לשפר את ביצועי הכרטיס מסך..נמצאים לי על המחשב כרגע שני דרייבירים:1- CCC 5.42 OMEGA 2.6.12אתם בבקשה יכולים להביא לי את הדרייבירים החדשים ביותר כדי שאני אתקין מחדש ... נראה לי שזה יעזור הרבה..וגם חשוב ביותר .. תגידו לי את סדר ההתקנה... קודם מתקינים את הCCC 5.4 או את הדרייבירם של אומגה?תודה מראש
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים לא מתקינים גם וגם.. חחח לא פלא שהיו בעיות.. צריך רק את אחד מהם.. תתקין את ה Catalyst 5.4 בינתים וכשיצאו הדרייברים החדשים של אומגה ל5.4 אז תצטרך (במקרה שתרצה אותם) להסיר קודם מ"הוספה\הסרה" את הדרייברים של ATI ואז להתקין על המחשב את אלה של אומגה.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מחבר אחי לא הבנתי אותך בדיוק...מזאת אומרת "וכשיצאו הדרייברים החדשים של אומגה ל5.4"5.4 זה הקטול ליסט !! אומגה והקטולליסט עובדים במקביל ??טוב בקיצור אחי מה אני עושה עכשיו תן לי הדרכה...מותקן לי הדרייברים האלו:1- CCC 5.42 OMEGA 2.6.12משום מה הסרתי את האומגה אבל אין שום שינוי... גם לא ב3DMARK... מה עכשיו?למחוק את הקטול ליסט ולהתקין מחדש או מה???עוד שאלה... אני צריך את הCCC או את הרגיל?
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אומגה והדרייברים המקוריים של ATI (הקטליסט) לא עובדים במקביל !! (הדריברים של אומגה הם אותו דבר רק שהם עברו שיפור תוכנה -טוויקים)הדרייברים של אומגה זו לא תוספת לדרייברים של ATI , הם דריברים בפני עצמם.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מחבר אז מה עדיף לי להתקין???OMEGA או CCC ?גם תנו לי הדרכה מאיפה להוריד בקשה...
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים ה-CCC הוא תוסף .(Catalyst Control Center)אני ממליץ להתקין דרייברים של אומגה ללא CCC.כמובן לפני כן תסיר את כל מה שהתקנת
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מחבר אבל את הדרייבירם הרגילים של ATI (לא הCCC אלא הרגילים Catalyst 5.4 ) - אותם חייב להתקין? ואז גם את אומגה להתקין?כאילו בסופו של דבר צריך לצאת לי ככה?1 -Catalyst 5.4 http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=3102- הדרייברים החדשים של אומגה2 דריברים אפשרי?זהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.