עבור לתוכן

מי ניגש לפסיכומטרי בעוד יומיים?

Featured Replies

פורסם

אני ניגש עוד יומיים, ואני עושה את המבחן בקריית-ביאליק.

בהצלחה (הלוואי שלא תעברו את ה-500 ;) , כי הכל יחסי, אתם יודעים) לכל למי שניגש.

פורסם

בהצלחה! יש לי כמה חברים שעושים אבל נראה לי שהם יפלו כי הם לא למדו כל כך :lol:

והיום פיניתי לך את אורט ביאליק אחרי התגבור האחרון בפיזיקה, תשרפו אותו מחר מצידי

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאין לכם שם כיסאות סטודנטים

פורסם

אני מקווה שאין לכם שם כיסאות סטודנטים

תגיד תודה שאתה נבחן שם...

בביאליק אין כסאות סטודנט!! לאומת זאת באוניברסיטה, ואני אפילו לא זוכר באיזה חדר\אולם אני צריך להיות

פורסם

אם אתה לא באיזה חדר 340 אז לא. יש כיתה (מין אולם הרצאות) עם כסאות סטונדנט אבל לא נראה לי שיכניסו אותם כי הכסאות לא מופרדים אלא כמו בקולנוע.

אם זה 10X אז יהיו לך כיסאות איכותיים, ואם זה חסר אחר אז כנראה כיסאות עץ עלובים

פורסם
  • מחבר

בניין 100, קומה א', חדר 130. איך הוא?

פורסם

אח שלי עושה וגם כמה חברים ומכרים שלי..

בהצלחה לכולם

פורסם

בניין 100, קומה א', חדר 130. איך הוא?

ממממ... סביר. זו כיתה בגודל סטנדרטי, עם כיסאות עץ פשוטים ושולחנות רגילים של בצפר. לא נראה לי שיש קימבון מיוחד שאפשר לעשות, רק לדאוג שהמזגן בטמפ' טובה ושהחלון מאחורה לא פתוח בדיוק עליך.

אם אתה כבר באיזור תעביר לי ת'הודעות לשכבת י"ב שבקומה הראשונה של הבניין :silly:

פורסם
  • מחבר

ממממ... סביר. זו כיתה בגודל סטנדרטי, עם כיסאות עץ פשוטים ושולחנות רגילים של בצפר. לא נראה לי שיש קימבון מיוחד שאפשר לעשות, רק לדאוג שהמזגן בטמפ' טובה ושהחלון מאחורה לא פתוח בדיוק עליך.

אם אתה כבר באיזור תעביר לי ת'הודעות לשכבת י"ב שבקומה הראשונה של הבניין  :silly:

אין בעיה :cool2:

כבר פעם שניה שאני ניגש ופעם שניה שאני לא על כיסאות סטודנטים. סתם הפחידו אותי :P

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, אבל עוד שאלה בנושא - יש קפיטריה באיזור? לא בביה"ס, כי אולי היא לא תהיה פתוחה, אלא ברחוב על-יד. אני אבוא בערך שעה לפני הבחינה, אז יהיה לי זמן לקנות משהו אם תהיה איזושהיא חנות באיזור.

פורסם

יש גם בתוך הבי"ס (ודווקא סביר להניח שהיא כן תהייה פתוחה. היא הייתה פתוחה היום ואתמול), ויש גם ברחוב ליד הבי"ס.

פורסם
  • מחבר

בקודם קיבלתי 622. במבחן הזה אני מעריך שאני אקבל בין 635-675. אני מקווה שזה יספיק לכלכה. :nixweiss:

פורסם

כלכלה זה ב-כ'

spoon.gif

;)

פורסם

בקודם קיבלתי 622. במבחן הזה אני מעריך שאני אקבל בין 635-675.     אני מקווה שזה יספיק לכלכה.   :nixweiss:

אחי, אני עשיתי היום באורט ביאליק (אני רואה שיש פה הרבה מהקריות  :P). וגם אני רוצה להגיע לכלכלה :jump: וניהול...

חשבתי על הטכניון, אבל הם מבקשים שם סכם מטורף!!!

פורסם
  • מחבר

אחי, אני עשיתי היום באורט ביאליק (אני רואה שיש פה הרבה מהקריות  :P). וגם אני רוצה להגיע לכלכלה :jump: וניהול...

חשבתי על הטכניון, אבל הם מבקשים שם סכם מטורף!!!

אחי, לא משהו אישי, אבל הלוואי שהלך לך לא טוב ;) אתה מבין, מספר המקומות מוגבל, ואני לא רוצה שתתפוס את המקום שלי.

אז...איך הלך?

אחרי אינספור בדיקות וחישובים (מצאתי חלק מהשאלות בספרים של אנקורי וקידום ובסימולציות שעשיתי באוקטובר בקידום), הגעתי למסקנה הבאה - מתמטיקה הצלחתי בערך בין 20-22 שאלות לפרק (130-138), עברית 23-25 (127-133) ואנגלית 18.5-21 (בערך 120). סה"כ- בין 645-665. עכשיו אני תלוי בבגרות כנראה :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים