פורסם 2005 באפריל 1820 שנים משחק ילדים 1+2+3+4+54=כלתו של צ'אקי5=בנו של צ'אקיהסרט מדבר על רוצח שנהרג ע"י שוטר ומכניס את הנשמה שלו לתוך בובה,כשהוא בובה הוא חוזר ומנסה לרצוח את כל מי שמפריע לו והפריע לו לפני מותו.סידרתי את תמונות הסרטים לפי הסדר:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מסור The Saw סרט ענק! אולי קצת יותר מבחיל ומזעזע יותר ממפחיד, אבל יש שם קטעים מפחידים פה ושם, אני חושב שאפשר להשוות אותו לסרט אימה... בכל מקרה סרט מומלץ מאוד ! http://www.sawmovie.com/site.html בררר, מזכיר לי קטעים מהסרט ד.א. יש למישהו מושג למה הקרנת הבכורה של הסרט בארץ היא עוד חודש, כשהסרט יצא לאור בארה"ב בכלל שנה שעברה ?!
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים שני אלה סרטים אחלה, אהבתי אותם מאוד:Final Destination 1 Final Destination 2 עדיף שתראה את הסדרה של Cube הזאת בסדר שציינתי:CubeCube 2: Hyper CubeCube Zeroעוד שני סרטים טובים כמו שכבר המליצו עליהם פה:SawThe Eye
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים The Texas Chainsaw Masacare (1974)House Of 1000 Corpses (Rob Zombie RulesNightmare On Elm StreetFriday The 13thShe's All That (Horro Movie for The Viewers
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים שני אלה סרטים אחלה, אהבתי אותם מאוד:Final Destination 1 Final Destination 2 עדיף שתראה את הסדרה של Cube הזאת בסדר שציינתי:CubeCube 2: Hyper CubeCube Zeroעוד שני סרטים טובים כמו שכבר המליצו עליהם פה:SawThe Eye היעד הסופי 1 ו 2 בכלל לא מפחידים... לא הייתי מגדיר אותם כאימה בכלל אלא כמתח.. מה שכן הם סרטים מאוד יפים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.