פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אף אחד לא יוצא נגדך.אתה פשוט פולט המון שטויות ,ונראה כי אתה עושה את זה בכוונה.אני במסע מגן דוד (קצת ציונות לא תזיק)אבל לא נגדך אלא נגד השטויות שנפלטות בפורום הזה בכמויותאתה פשוט הייתה הראשון שנפלתי עליויום אחד אני לא מגיב ושטויות בכמויות שוטפות את הפורוםא.פשוט אמרתי לו את דעתי שאני לא הייתי קונה את המערכת הזאת מה שטויות בזה (זה כמו שאתה חוסך לאופנוע אתה לא תקנה קטנוע ממוצע)ב.ליאור אתה שללת את כל התגובות שלי ואמרת שאני מדבר שטויות כלומר שזה מצב תמידי וזה כבר לא הוגן (לא קראת את כל התגובות שלי)
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אני לא שללתי את כל התגובות שלךכאלה שלא ראיתי בהם שטויות לא הגבתי עליהןולא אמרתי שאתה אומר שטויות באופן תמידיבתגובות שלך שיש שטויות אני מנסה לתקן
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים קודם כל תודה שאתה מנסה לתקן אותי (אם אפשר רק יותר בעדינות) ואני רציני ומבחינה דקדוקית זה כן
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מצטער אם אני קצת אגרסיביפשוט לא היה לי אינטרנט ב 24 שעות האחרונותואני נכנס ומגלה הרבה הרבה שטויות (מכמה. לא רק ממך)
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים לא נוראפעם הבאה שאני ייפול על מישהו זה יהיה יותר גרוע תאמין ליעדיף להיות ראשון
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים חחחחחחחחח טוב שהדף או שניים האחרונים לא ספאםיאללה הדיון נגמר הבנאדם קיבל מפרט
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים למה דווקא אני ?" תמיד דופקים את השחורים"- אתה מעיד על זה שאתה ניגר?"תנו לחיות לחיות" אתה מעיד על זהשאתה ציפופו?
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים ובחזרה לנושא המקוריייייילהלחליף ספק לאנרמקס 420 ,עם יש 500 שקל בצד לעלות לX800XL יתן ביצועים יותר טובים בערך ב40%
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אני לא מצא במחיר הזהואם אני מצא אז הוא לא תומך ב PCIeאז כנראה לא מצאת טובאם לא מצאת תחפש בKSP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.