עבור לתוכן

איך אפשר להזמין מNEWEGG.COM ?

Featured Replies

פורסם

אני בארץ, אבל אבא שלי בארה"ב.

אני רוצה צורב DVD, והוא מסכים.

אני מצאתי אתר ע-נ-ק, הוא נכנס.

אני מנסה להרשם, אך אי אפשר.

עכשיו ברצינות, איך אפשר להרשם\להזמין בלי להרשם מNEWEGG ?

צריך BILLING ADDRESS רק מארה"ב..

מישהו מכיר חנות זולה ואמינה בארה"ב שמאפשרת להזמין עם כרטיס אשראי מהארץ ?

פורסם
  • מחבר

פליז תעזרו לי ! הוא חוזר עוד יומיים :(

פורסם

רוב החנויות בארה"ב, לא מכבדות כרטיסי אשראי שאינם אמריקאים (הכוונה בהזמנה טלפונית,או דרך האינטרנט) משום שאינן יכולות לאמת את פרטי הלקוח,ואז נוטלות על עצמן סיכון.

עצה שלי,תגיד לאביך שיקנה את המוצר  בתוך חנות מסויימת,ואז הוא יוכל לשלם גם בכרטיס אשראי ישראלי (בינלאומי כמובן).

תוכל לקבל אינדיקציה למחיר הצורב בארה"ב, באתר ההשוואותה אמריקאי (כמו ZAP הישראלי)  WWW.PRICEWATCH.COM

חוץ מזה,בשביל צורב DVD, לא הייתי שובר את הראש להזמין מארה"ב,גם ככה מדובר במוצר שעולה 50$,כך שההבדל במחיר בין ארה"ב לארץ הוא קטן מאוד!

הבדל רציני במחירים בא לידי ביטוי במוצרים שעולים מאות דולרים,דוג' כרטיס מסך.

קח זאת לתשומת ליבך.

פורסם

זה נכון - ההפרש בין המחיר בארץ למחיר שם הוא לפי דעתי אפילו קטן מהעלות של לנצל אחריות בארה"ב..

פורסם

אני האופן עקרוני מזמין מאמזון, זו החברה היחידה (אולי בין היחידות) המאפשרת תשלום בכרטיס בנ"ל ומשלוח לכתובת שונה מכתושבת החיוב (כנראה יש לה ביטוח עקב ההיקף העצום של המכירות שלה), אבל זה לוקח זמן, אם אתה רוצה אז תזמן ב OVERNIGHT SHIPPING אבל אז יצא לך יקר.

כמובן, העובדה שאמזון לא מתמחים במיחשוב גם יכולה להוות בעיה (למרות שעד היום כל מה שקניתי היה במחירים טובים).

אבל, לגבי צורב DVD, היום מה שכדאי זה LG4163 ו NEC3520, אני הלכתי על ה NEC שבארץ מחירו עומד על סביבות ה - 320, בעוד בארה"ב הוא בסביבות ה 50$.

לדעתי תבקש מאבא שלך להכנס לחנות מחשבים ברחוב, אן הוא ימצא משהו עד מחיר של 60$ הקניה עדיין שווה בחו"ל, אחרת כבר ההפרש קטן מדי ועדיף לקנות הארץ עם אחריות.

מ... עוד דבר יש היום את ה PIONEER 109 שלא כל כך מדברים עליו בארץ וגם הוא מעולה ועולה בארה"ב בסביבות ה 60$.(בארץ 450-700nis)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים