עבור לתוכן

אוזניות אלחוטיות לטווח רחוק בסאונד נקי

Featured Replies

פורסם

אחת הבעיות של כל האלחוטיות היא רעשים עם ההתרחקות מהמשדר.

אני מחפש אוניות אלחוטיות סראונד דיגיטליות אבל שלא ירעישו לי

כאשר אני מתרחק מהמשדר.כמובן שאני לא מצפה להיות 500 מטר ומעלה מהמשדר

אבל מרחק חדר אחד יספיק לי.להפעיל בסלון ולשמוע בחדר שינה

יש חיה כזאת? לא מצאתי משהו מומלץ בחיפוש בפורום

פורסם

מה תקציב?

אני במקומך הייתי שוקל את הנחיצות של אוזניות אלחוטיות- אולי עדיף לקנות אוזניות רגילות עם כבל ארוך.

ממה שאני רואה באתרים של האוזניות "הרציניות" אני לא רואה שום חברה רצינית שמייצרת אוזניות אלחוטיות מתחת 160$.מתחת לזה זה או אוזניות מחברות או JVC או AIWA- מה שאני מכנה "חצי-ג'נרי"- וג'נרי לגמרי כמו שמוכרים בחנויות ה"רגילות" בישראל עם מותג פקטיבי, או חצי ג'נרי.

בכל מקרה, גם אם בסוף תחליט ללכת על אוזניות אל חוטיות אל תקווה לקנות בארץ, כי פה כמעט אין סיכוי שתמצא את זה, וגם אם כן זה יהיה פי2 יותר יקר(בלי להגזים).

פורסם

יהיה קשה לך למצוא אלחוטיות סראונד(היה פה אחד שפתח על זה ת'ארד)

אבל אם בכל זאת אתה רוצה אלחוטיות, אני ממליץ על Vivanco 7700 מניסיון אישי, איכות מדהימה עם באסים באיכות טובה מהרבה אוזניות חוטיים

וגם נוח על האוזניים.

http://www.vivanco.co.il/product.asp?id=12

פורסם
  • מחבר

כבר יש לי כמה הבנות בנושא:

1. קניה בארץ בלתי אפשרית ובלתי כדאית

2. המחיר יהיה מעל 250 דולר

3. ידוע כי עדיף חוט מאריך (מהמון סיבות) אבל אני רוצה אלחוטי

אז מה לבחור?

פורסם

אם אתה רוצה אוזניות אלחוטיות רגילות לך על Sennheiser RS65 שיש בHeadphone.com ב190$.

אם אתה רוצה גם עם סראונד אז יש כמה אודיו קיובס.

כמו גם הדגם הזה PןPioneer SE DIR1000 ב200$, אבל זה IR, שלו יש גם גרסא שעובדת על רדיו ב430$.

תעיין שם ותעשה את השיקול שלך, אם אתה צריך עוד מידע תסתכל בפורום של Head-Fi - מה שאני יכול להגיד מראש שאין שם הרבה מידע על אוזניות אלחוטיות. בסופו של דבר שום אוזניות אלחוטיות לא ישתוו לאוזניות(איכותיות) רגילות.

ואל תשכח לקחת בחשבון 20-30$ משלוח ו17% מס שיקחו ממך בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים