עבור לתוכן

זקוק להמלצות ועזרה בבחירה בין Apple iPOD ל-iRiver H340

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש נגן Mp3 מבוסס דיסק קשיח ואני כרגע בהתלבטות בין ה-Apple iPod 20GB 4th Gen לבין ה-iRiver H340, אשמח לקבל את המלצותיכם, דעותייכם לגביי השניים (כבר קראתי reviews ברשת....).

*הדרישות שלי מהמכשיר הם כדקלמן:

1. שיכול לשמש כדיסק איחסון נייד

2. שיהיה אפשר לנגן בעזרת FM modulator למכשיר הרדיו ברכב (דרך אגב האם זה עובד טוב?)

3. שיהיה בעל אפשרויות טעינה מגוונות (אני אומנם לא מטייל ברחבי העולם אך רוצה אפשרות כזאת)

4. שיהיה בעל סאונד איכותי ויתמוך בכמה שיותר פורמטים (למרות שרוב האוסף שלי מבוסס mp3)

*כך שאם למישהו יש המלצה אחרת אשמח לשמוע...(Creative Zen, Sony וכדומה)

אני מעוניין לקנות את המכשיר בימים הקרובים

תודה.

פורסם

Iaudio M3L... תהיה האופציה הכי טובה בשבילך, למרות שאני לא חושב שאפשר לחבר אליו 2.

פורסם

אתה יודע ש H340 זה 40GB, וה IPOD הוא 20GB.

לגבי 1, מרבית הנגנים המובילים יכולים כיום.

לגבי 2, אם אתה מתכוון לחבר משדר FM, אז לכל נגן אפשר לחבר, אין בעיה (מחברים ליציאת אוזניות), בפועל האיכות לא תמיד משהו, עדיף דרך חיבור CASSETE

לגבי 3, נגן צריך מטען, כמו פלאפון או מוצר חשמלי אחר.. צריך משהו, תשיג מטען טוב (המטענים די סטנדרטים בנגנים).

לגבי 4, רובם שוב תומכים ב MP3, WMV ה IPOD תומך ב ACC (בשביל מוזיקה מוגנת גם כן), ה IRIVER תומך ב OGG, ויש נגנים שתומכים גם בקבצי WMA מוגנים מהאינטרנט.

יש גם את ה IAUDIO M3/L כמו שצויין פה. ה RIO KARMA הוא משוכלל ותומך גם בפורמטים כמו FLAC וכו', אבל די מיושן. CREATIVE יוצאים חודש הבא ב LINE חדש של נגנים.

פורסם
  • מחבר

ה-iAudio מומלץ יותר מה-iRiver או Apple???

איזה עוד אפשרות יש לי לנגן ברכב בעזרת נגן ה-Mp3 ללא ה-FM Modulator??? (אם יש לי CD Built-In - no cassate)

Enc0der - זה עד כדי כך גרוע???

פורסם

ה RIO KARMA הוא משוכלל ותומך גם בפורמטים כמו FLAC וכו', אבל די מיושן.

גם ה-M3 תומך ב-FLAC

במקרה הטוב ביותר ובאופן תיאורתי - זה יהיה פשוט באיכות של רדיו.

באופן מעשי זה בד"כ יהיה אפילו פחות. תעשה את ההחלטה בעצמך...

פורסם

ה-iAudio מומלץ יותר מה-iRiver או Apple???

איזה עוד אפשרות יש לי לנגן ברכב בעזרת נגן ה-Mp3 ללא ה-FM Modulator??? (אם יש לי CD Built-In - no cassate)

יש באתר ביקורות לגבי ה IPOD, ה IRIVER וה IAUDIO, תקרא אותם ותחליט (ואתה גם יכול לחפש בגוגל כמו כל בנאדם נורמלי)...

לגבי חיבור לאוטו, יתכן וברדיו שלך יש מאחורה חיבור AUX או ל CHANGER, ואז אפשר לחבר את הנגן ישירות לאוטו, בלי לאבד איכות.

הזה ה CREATIVE ZEN (של 20GB):

http://creativex.creative.com/products/viewItem.asp?idcategory=213&idsubcategory=214&idproduct=11553&nav=5

http://sg.creative.com/images/products/headers/prod11519_hdr_1_65_61.jpg

פורסם

קח את האיריבר או שתחכה קצת ותקנה את ה-X5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים