פורסם 2002 ביולי 1223 שנים הממיש לך קשר לאתר הזה? Copyright © 2002 Nvidia.co.il | All Rights ReservedHosted by cyberwings | Design by Eli shariti והכתובת של האלי שריתי הזה:sariti@nvidia.co.il
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מה את שפוט שלהם או משהו?או שהם משלמים לך - לא נראה לי...לפי מה שאני יודע אתה צריך לשלם על הדומיין ולא נראה לי שזה חוקי לעשות אתר על שם החברה בלי רשות...
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים הוא המעצב, אני משער נכון? "מעצב" :lol: הוא בסך הכל לקח את התמונות מהאתר של Nvidia (לפחות את הלוגו הפינה השמאלית עליונה).... ד"א זה לא חוקי כ"כ לקחת לוגואים.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים חמוד זה האתר של אינווידיה איזה לוגו בדיוק רצית? של פרארי? לא......, אבל אתה צריך לבקש מ-Nvidia עצמם רשות להשתמש בלוגו שלהם, אחרי שעוד עשית Copy&Past אתה רושם שזה שייך לך. אם הם(Nvidia) לא בקשו ממך לעשות את זה, אתה צריך לשלם להם הרבה כסף.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר תקרא טוב מה רשם למטהשייך לאינווידיה לא שייך ליאני רק עיצבתי את הלוגו השני ועוד דברים
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים "Copyright © 2002 Nvidia.co.il | All Rights Reserved"רשום שזה שייך ל-Nvidia.co.il.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.