עבור לתוכן

עזרה ברכישת מסך LCD

Featured Replies

פורסם

היי

אני מעוניין במסך LCD 19" לפחות עד 2500 שקל מקסימום

חשבתי על ה SAMSUNG 913N

אבל אני קונה כרטיס מסך GEFORCE 6600GT

וחשבתי אם לא כדאי מסך אחר שיינצל את ה DVI ?

מה דעתכם ? ועל איזה מסכים אתם ממליצים ?

תודה

ארז

פורסם

למסך אין DVI??

כי לכרטיס יש..!!

פורסם

בתקציב הזה הייתי ממליץ לשקול בנוסף ל-SAMSUNG את ה-BENQ FP937S ,LG L1910B ואת ה-Viewsonic VX912. המלצתי האישית היא על ה-VIEWSONIC.

פורסם

היי

אני מעוניין במסך LCD 19" לפחות עד 2500 שקל מקסימום

חשבתי על ה SAMSUNG 913N

אבל אני קונה כרטיס מסך GEFORCE 6600GT

וחשבתי אם לא כדאי מסך אחר שיינצל את ה DVI ?

מה דעתכם ? ועל איזה מסכים אתם ממליצים ?

תודה

ארז

אני חושב שבתקציב שלך אי אפשר להכניס מסך LCD 19 "

פורסם

למה לא?

בהודעתי הקודמת עשיתי זאת. מסכים מעולים שאין סיבה להשקיע מעבר למחירם.

פורסם

מחיפוש בזאפ, המחיר הכי נמוך ל913N היה קצת יותר מ2600 ש"ח

כדאי להשקיע במסך הזה, אבל אם אתה לא יכול להוסיף אז יש את ה937S של BENQ

*אולי כדאי לך גם להתקשר ליבואן סמסונג כדי לשאול אותו אם הוא מתכנן לייבא את ה915N שהוא עדיף על ה913N

פורסם

הזה של BENQ יספק פיתרון פיצוץ.

פורסם

באותו המחיר ניתן לקחת את ה-VX912 של VIEWSONIC אשר מגיע עם יציאת DVI ולא נופל בשום פרמטר מה-SAMSUNG (נא לא להציג נתונים יבשים טובים יותר, מכיוון שבמקרה זה אין להם משמעות).

פורסם

באותו המחיר ניתן לקחת את ה-VX912 של VIEWSONIC אשר מגיע עם יציאת DVI ולא נופל בשום פרמטר מה-SAMSUNG (נא לא להציג נתונים יבשים טובים יותר, מכיוון שבמקרה זה אין להם משמעות).

אז אולי תספק הוכחות למה שאתה אומר? אני לא אומר שזה לא נכון, אבל אתה מדבר על זה שהוא יותר טוב..... להגיד "זה טוב" גם אני יכול...

אני גם הייתי הולך על ה-VIEWSONIC. ה-BENQ פחות טוב - ראה פה:

http://www20.graphics.tomshardware.com/display/20050110/lcd-10.html

וההשוואה לVIEWSONIC היא.... :s05:

פורסם

לא אמרתי כי ה-VIEWSONIC טוב יותר אלא שהם באותה הרמה. עבדתי עם 2 המסכים וממש לא ניתן היה להבחין בהבדלים (למרות שה-VIEWSONIC הינו בעל יציאת DVI) . תוסיף לנ"ל את האחריות הזוועתית של SAMSUNG ואינני רואה סיבה לא ללכת על ה-VX912.

פורסם

הVX912 הוא באמת מסך מצויין לכל הדעות, הבעיה היחידה שלי אישית הייתה איתו שזה כמו לצפות בשמש בסרטים ומשחקים היה צריך להוריד את רמות הבהירות ל70-75% דבר שפגע בקונסטרקט וגרם לצבעים להיות דהוים קצת לטעמית והתמונה איבדה עומק, בoffice ובגלישה באתרים הייתי צריך להוריד את הבהירות עוד יותר כל הלבן פשוט שרף לי תעייניים. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים