פורסם 2002 ביולי 1423 שנים אורי, די כבר. על בליינד אני לוקח את ה- PRO451 ולא את שלך... (אני עדיין מנסה להשיג אותו... עומרי לא מוכן למכור לי).
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים מחבר יש עוד ארבעה ימים עד שאני אקבל את המסך, אבל עושה רושם שחלקכם מנסים להוציא את ה-454 מסריח, ואולי זה סתם wishful thinking.ע"פ כל הביקורות מינוס אחת המסך הזה הוא מעולה. בכל מקום משבחים ומהללים אותו.ואיך לעזאזל באמת קורה שמישהו "איכותי" מתרשם מ-proview אבל לא מאייאמה? משהו פה מוזר בהחלט.
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים אולי חלאס להיות עם ראש בקיר כמו מפגרים ? הבנאדם אמר שהוא התרשם מאד מהפרווייו בגלל הדעות הקודמות וזה מה שאני מנסה להעביר כאן, וממול עמד מסך שעולה פי כמה וכמה ולא עשה עליו תרושם כמו שחשב, אני חושב שזאת זכותו, הוא לא השווה תפרוויו לאיימהה !!!
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים אבל הוא טוען שהפרוויו סביר, והיימהאה מטושטש.במקביל הוא טוען שהוא ערך על האיימהאה בדיקות גיאומטריה והוא מושלם.אז לאיזה אף נכנס הטישטוש?!
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים הוא אמר שהפרווויו הפתיע אותו לטובה, מה שהמסך שלך לא עשה, זה לא נקרא להשוות תמסכים בשום אופן !
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים מחבר וואו.קיבלתי אותו ;Dאין לי מושג אם הוא טוב יותר או פחות מאיזשהו מסך, וגם לא איכפת לי, הוא מדהים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.