עבור לתוכן

iiyama vision master pro 454

Featured Replies

פורסם

IIyama 454, ותשקע בבעסה.

:lol:

אורי, תפסיק להגן על מוצר שפשוט איכזב וזקוק למעט "חיזוקים" בקווי הייצור.

• תגובות 58
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודעת על מה אתם מדברים...אני על 100 הרץ, 1280X1024 ואצלי הכל ברור... ::)

פורסם

אוקיי, בחורי הטוב המבקש המלצה.

תבחר למי להאמין.

אני נתתי את דעתי ובזה זה נגמר, אני אל אתווכח על הברור מאליו.

פורסם

IIyama 454, ותשקע בבעסה.

:lol:

אורי, תפסיק להגן על מוצר שפשוט איכזב וזקוק למעט "חיזוקים" בקווי הייצור.

דווקא הבחור האיכותי היה מאד המום מהמסך המעפן שלי, ואני לא צוחק, תשאל אותו !

פורסם

בהחלט הציג איכות תמונה טובה בניגוד לכל Proview אחר שראיתי, כל עוד מביטים בו מזווית מסויימת אין טענות.

פורסם

ממש לא, הפרוויו כהה מידי, והחדות שלא היא על הפנים.

פורסם

כהה מדיי ? הממ, מה רמת הבהירות שהמסך שלך נמצא כרגע בה ? שאת לוחץ על ה-OSD מה הוא מציג לך ? כמה אחוזי בהירות ?

פורסם

ה PROVIEW OWNZ!!!!!!

פורסם

50%

וניגודיות - 96%.

גיא אתה מנסה להטעות פה את הציבור, אם הפרוויו נראה לך טוב.. והאיימהאה מטושטש אתה סביר להניח עישנת משהו.

פורסם

יפה, אתה יודע על כמה אני ? בהירות של 19% !!! ואתה יודע למה ? כי אני פשוט לא אוהב לעייף תעיניים, אז אל תגיד לי שהמסך כהה, אני פשוט לא אוהב אותו בהיר, המיתוס הזה של הפרוייו הכהים פשוט כבר לא נכון, בטח לא עם השפורפרות החדשות, ואני לא אומר שזה מסך מוביל, אני פשוט אומר שזה מסך שרחוק מאאאד מלהיות גרוע, ושוב, שגיא שראה אותו אני חושב שיסכים כאן...

פורסם

הוא בהחלט לא גרוע, ואם הוא לא נשרף עד עכשיו.. אז בהחלט יש סיבה למסיבה!

:smilyDJ:

פורסם

נשרף ? אתה יודע איזו התעללות הוא עובר ? ואני בטוח שחלק זוכרים את הת'רד שפתחתי אם לפתוח ולסגור תמסך הרבה פעמים ביום זה לא טוב, הוא עובר בערך 20 פעמים כאילו !!! ביום ממוצע...

פורסם

אם נהייה רציניים לרגע, באמת חייבים לאבד את המוסכמות שהיו פעם, מסכים של פרויוו עם השפורפרות החדשות בהחלט לא מסכים גרועים והם מסכי LOW\MIDEND מעולים.

פורסם

יפה, אתה יודע על כמה אני ? בהירות של 19% !!! ואתה יודע למה ? כי אני פשוט לא אוהב לעייף תעיניים, אז אל תגיד לי שהמסך כהה, אני פשוט לא אוהב אותו בהיר, המיתוס הזה של הפרוייו הכהים פשוט כבר לא נכון, בטח לא עם השפורפרות החדשות, ואני לא אומר שזה מסך מוביל, אני פשוט אומר שזה מסך שרחוק מאאאד מלהיות גרוע, ושוב, שגיא שראה אותו אני חושב שיסכים כאן...

אוקיי,

אני מתחיל לא לאהוב את הויכוחים הדבילים האלה.

המסך שלך היה על מעל ל-50%, וזאת עובדה. (במסיבת רשת).

ב. אף אחד לא מדבר על מיתוס אני מדבר עובדתית שהצבעים בפרוויו נראים כהים ודהויים! וזה קבעתי כשראיתי אותו ליד מסך טריניטרון אחד ליד השני במסיבת רשת.

ג. עכשיו בחור שטוען שהמסך היימהאה מטושטש, ובחור שקובע את זה על הסתכלות של כמה דקות - לא הייתי מסתסמך על דעתו של שגיא.

אני ראיתי את המסך שלך הרבה יותר משגיא, וכמו שאתה מכיר אותי יש לי עין מעוד חדה ורגישה.

פורסם

רגע, זה לא בריא למסך שב-OSD זה ניגודיות 100% ובהירות 100% ?

עדיף לשנות את זה בווינדוס או משהו? מסך בהיר כל הזמן הורס את המסך ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים