פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אני קורא בפורום שיש כאלה שטוענים שאפשר להרכיב 2 כרטיסים שונים למחשב אחדיש כאלה שאומרים שהכרטיסים צריכים להיות זהיםואני חושב שהעיקר הוא שיעבדו על אותו הדרייבר nvidia או ati מה דעתכם איפה האמת?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אני קורא בפורום שיש כאלה שטוענים שאפשר להרכיב 2 כרטיסים שונים למחשב אחדיש כאלה שאומרים שהכרטיסים צריכים להיות זהיםואני חושב שהעיקר הוא שיעבדו על אותו הדרייבר nvidia או ati מה דעתכם איפה האמת?אם אתה רוצה שיפור ביצועים , אז הכרטיסים אמורים להיות מחוברים ב-SLI שזה אומר שני כרטיסים זהיםאם אתה רוצה תמיכה בריבוי מסכים , אז כל שני כרטיסים שונים (בחיבור PCI-E) יתאימוכמובן שהלוח-אם צריך להיות עם שני סלוטים של PCI-E
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אני קורא בפורום שיש כאלה שטוענים שאפשר להרכיב 2 כרטיסים שונים למחשב אחדיש כאלה שאומרים שהכרטיסים צריכים להיות זהיםואני חושב שהעיקר הוא שיעבדו על אותו הדרייבר nvidia או ati מה דעתכם איפה האמת?שני כרטיסים זהים שמחוברים לSLI
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מחבר הם חייבים להיות זהים.. ותומכים בSLIלפני המצאת ה SLI לא היה ניתן לחבר 2 כרטיסי מסך למחשב ?
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים היה אפשר,. אבל הם לא היו עובדים באותו זמן וביחד, בSLI הם עובדים ביחד ובעצם משפרים את הביצועים ע"י חלוקת עומס העיבוד על שני הכרטיסים במקום אחד.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים היה אפשר,. אבל הם לא היו עובדים באותו זמן וביחד, בSLI הם עובדים ביחד ובעצם משפרים את הביצועים ע"י חלוקת עומס העיבוד על שני הכרטיסים במקום אחד.זה לא נכון להגיד .... היה אפשר לחבר בידיוק כמו שמחברים את ה SLI ולפי דעתי אפילו קנו את הזכויות של זה .. אצל החברה 3DFX היה אפשר לחבר 2 כרטיסים...
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים היה אפשר,. אבל הם לא היו עובדים באותו זמן וביחד, בSLI הם עובדים ביחד ובעצם משפרים את הביצועים ע"י חלוקת עומס העיבוד על שני הכרטיסים במקום אחד.לא היה אפשר!
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים יש היום כרטיסים עם 2 ליבות על כרטיס אחד, ככה שאתה לא צריך להוציא כסף על שני כרטיסי מסך
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים יש היום כרטיסים עם 2 ליבות על כרטיס אחד, ככה שאתה לא צריך להוציא כסף על שני כרטיסי מסךהכרטיס עם 2 הליבות זה אחד הדברים הגרועים..(אולי חוץ משל ASUS של 2 כרטיסי 6800U)...כי אתה מחויב לשים לוח שתואם לזה...ויש רק לוח אחד כזה...וגם הם לא משהו טובים...חוץ מניקוד גבוהה בתוכנות בדיקה...בפילטרים גובהים הם לא משהו....
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים הכרטיס עם 2 הליבות זה אחד הדברים הגרועים..(אולי חוץ משל ASUS של 2 כרטיסי 6800U)...כי אתה מחויב לשים לוח שתואם לזה...ויש רק לוח אחד כזה...וגם הם לא משהו טובים...חוץ מניקוד גבוהה בתוכנות בדיקה...בפילטרים גובהים הם לא משהו....צודק, נראה לי יותר זול לקנות כבר שני 6600gt ולחבר אותם בsli מאשר זה עם ה2 ליבות, ובשביל ה2 ליבות כל מה שצריך זה לוח אם תומך sli והרבה כסף (הציון שלו בבנצ'מרקים קיבל ציון יותר נמוך מכרטיס בודד של6800u) אבל בסך הכל אני מראה לך שאפשרי לחבר משהו כמו שני כרטיסי מסך אבל על כרטיס אחדאגב, זה שיש 2 ליבות, זה גם נותן לך רוחב פס יותר גדול של הזכרונות?ובכרטיס עם ה2 ליבות של ג'יגהבייט אתה מקבל אותו ביחד עם הלוח אם המתאים
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר יש היום כרטיסים עם 2 ליבות על כרטיס אחד, ככה שאתה לא צריך להוציא כסף על שני כרטיסי מסךתוכל להיות יותר ספציפי איזה שהוא לינק ליצרן
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים תוכל להיות יותר ספציפי איזה שהוא לינק ליצרן יש לי לינק לחנות........אני אנסה למצוא ליצרן, אני רק יודע שיש לאסוס וג'יגהבייט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.