פורסם 2002 ביולי 1223 שנים שלום חברים, אם נכנסתם לת'רד הזה כנראה שאתם מכירים את הדיסק החדש של אמינם.אני רציתי אם אפשר בבקשה שתרשמו לי את שם הדיסק החדש שלו כאילו מה שם הדיסק את השירים ששיש בו לפי הסדר שהם מושמעים בדיסק וכמה הדיסק עולה והאם לדעתכם הוא שווה.תודה, אסף.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר עצלנים לפחות לינק לאתר שלו או משהו ? :'(שיהיה אפשר לראות מה יש בדיסק שכל העולם מתלהב ממנו ? :-\
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים שם הדיסק זה the eminem show ואת רשימת השירים תחפש פה http://www.amazon.com/
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר למה לכל הרוחות להעביר דיון על דיסק מוזיקה לפורום כללי ? דן אתה לא סומך עליי שהשיקול שלי מספיק טוב לדעת איפה לשים את הת'רדים שלי אחרי "כמה ימים טובים שלי בפורומים פה ושם" ? עכשיו הבנתי שיש 2 גרסאות לדיסק הנ"ל אחת עם 20 שירים השנייה עם פחות על זאת עם ה20 שירים כתוב "הוצאת ד"ר DRE" והיא מוגבלת מגיל 18 האם זאת הגרסא היותר טובה והלא מצונזרת או מה ?
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים אני ממש מתפלא עליך .אתה לא מכיר את www.cdnow.comואם תחפש בוואלה חנויות מוזיקה , כמו הליקון וטאאור רקורד תמצא שם הכל .
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר cheers m8 רק תן לי להביא קפיצה קטנה לטאבון בדיוק קמתי עכשיו ... השעה חצות ..... ואני רעבבבבבב :asthanos:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.