פורסם 2005 באפריל 1820 שנים http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=USהוא תומך DXG עכשיו יש לו 2 כניסות PCI-e 16x עכשיו הקטע הוא אם אפשר לסדר ככה שתיהיה לו תמיכה ב sli גם?ובכלל מה נותן לי ה dxg אם כל פעם צריך לבחור כרטיס מסך אחר חוץ מזה ששאני יכול לבחור אם לשחק בדום אז לשחק עם ה geforce וHL2 עם ה radeon (סתם דוגמא) ...?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים DXG זה לחיבור 4 מסכים בו זמניתאפשר היה לסדר תמיכה ב SLI בלוח הנ"ל עם מוד עיפרון בגרסאת ביוס הקודמתעד כמה שידוע לי האפשרות ננעלה בביוס הנוכחי
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר DXG זה לחיבור 4 מסכים בו זמניתע"י שתי כרטיסי מסך שתומכים ב בשתי מסכים ?וזה עדיין אומר שאפשר לשים שתי כרטיסי מסך ? או שבכללל טעיתי בכוון.....
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אפשר לחבר שני כרטיסי מסךאם אתה רוצה SLI, צריך לעשות מוד לצ'יפסט. האפשרות לעשות SLI ללא מוד לצ'יפסט ננעלה בדרייברים החדשים של NVIDIA. (זה לא קשור לBIOS)
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אני חושב שעם מתקינים את הדרייברים הלא מעודכניםומשיגים את הגשר עדיין אפשר לעשות את המוד הידוע..
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אם אתה עושה מוד, אתה לא צריך דרייברים לא מעודכנים, כי הצ'יפסט הופך מUltra לSLI
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אבל קראתי גם (אפילו בפורום הזה, אם אני לא טועה) בתחילת הקטע של הSLI שכשעושים את המוד הזה זה לא נותן SLI מלא (בביצועים אני מתכווןן), אלא ביצועים פחותים משל SLI רגיל שניתן לעשות עם ה SLI-DR וכו'..
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים להיפך, אם לא עושים את המוד ומשתמשים בדרייברים ישנים, אחד הכרטיסים צריך לעבוד על סלוט של PCI-E x4, אבל ההבדל בביצועים לא משמעותי (אחוזים בודדים)
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אוי נו באמת אם אתה קונה sli זה כדיי להכניס 2 כרטיסי מסך נכוןואם יש לך כסף לקנות 2 כרטיסי מסך (אני מאמין שכרטיסי high-end שעולים מינימום 1300 שח)לא תוסיף כבר 200 שקל כדיי לקבל את גרסת ה sli dude wtf?
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים רק 40 ש"חתסתכל בעוד חנויות...יש חנות שמוכרת את הUltra-D ב990SLI-D ב1270SLI-DR ב 1400
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים המחיר שם לא הגיוני...אבל ככה זה...תחשוב שהSLI-D עולה כמו הUltra-D.....תביא את הSLI-DR....אם אתה מביא אותו מפנדה...ואם אתה קונה כרטיס מסך של ATI תקנה את האולטרה-די....
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אני שהמחירים שמה משוגעים הסליי עולה שם פחות 10 שקל אבל האולטרה עולה 1350 שזה כבר מוגזם אני רק דיברתי על ההפרש זה כמו שתמכור סוסיתא ב6999990 ההפרש בינה לבין הקררה גיטי יהיה רק 10 שקל אבל המחיר של הסוסיתא מופרז זה גם המצב בפנדה (לא שאני אומר שהאולטרה היא סוסיתא)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.