עבור לתוכן

האם גם לכם היה?

Featured Replies

פורסם

שלום קודם כל אני חדש בפורומים :welcomeani: ברוך הבא לי

בקיצור. משבת שאחרי פורים (כן.. כן) אני מרגיש רע.. הבטן מציקה וכל מה שאני אוכל אני מרגיש רע מימנה

זה מציק לי וגורם לי ליהיות זרוק.

הלכתי לשתי רופאים. אחד אמר: זה וירוס מתמשך. השני אמר: זה מתזונה והרגשת הזריקה היא מעייפות (אני אכן לא יושן מיודע מה בלילה)

אבל אני שואל: ה-יתכן?

האם גם לכם היה משהו כזה?

מחכה לתשובות

:(

פורסם

Gratz on your first "WTF?!" thread!

פורסם
  • מחבר

למעשה כן :-X

פורסם

תתקין אנטי וירוס וחומת אש אולי זה יעזור לך :kopfpatsch::bash:

פורסם
  • מחבר

תתקין אנטי וירוס וחומת אש אולי זה יעזור לך  :kopfpatsch::bash:

זה ממש לא מצחיק :-[

פורסם

שלום קודם כל אני חדש בפורומים  :welcomeani: ברוך הבא לי

בקיצור. משבת שאחרי פורים (כן.. כן) אני מרגיש רע.. הבטן מציקה וכל מה שאני אוכל אני מרגיש רע מימנה

זה מציק לי וגורם לי ליהיות זרוק.

הלכתי לשתי רופאים. אחד אמר: זה וירוס מתמשך. השני אמר: זה מתזונה והרגשת הזריקה היא מעייפות (אני אכן לא יושן מיודע מה בלילה)

אבל אני שואל: ה-יתכן?

האם גם לכם היה משהו כזה?

מחכה לתשובות

:(

תבקש לעשות בדיקות דם. אולי המוגלובין/Folic Acid אצלך נמוכים ולכן תחושת העייפות.

פורסם
  • מחבר

ומה עם הבטן?

פורסם

מי שיש לו בעיות בריאותיות ,הולך להתייעץ עם רופאים ,לא בפורום!!!!!!

פורסם
  • מחבר

היום אני הולך

אבל חשבתי לברר במקום שיש בו המון אנשים

ואולי יש מצב שיגידו לי מזה למי שהיה

פורסם

יכול להיות חוסר איזון של הפלורה בקיבה, אבל בכל זאת, אנחנו לא אנשי מקצוע, ואם צרייך תראה עוד ועוד רופא עד שלא תצא מסופק עם תשובה הגיונית ומעמיקה על מצבך. רוב הוטרינרים שעבדתי איתם יודעים יותר טוב מה הם עושים מאשר הרופאים בקופ"ח או איפה שלא היית. אולי כי יותק קשה לקנות תואר דר' בוטרינריה במולדביה?  ???

אתה אוכל רגיל? יכול להיות מחסור בחומצה לקטית או משהו... בעיה כמו שאתה מתאר יכולה לנבוע ממליון ואחד סיבות וברפואה לעולם אין 100% (חוץ מכשמוצאים תאי נגרי בוח אז זה 100% כלבת). דברים שונים יכולים לתת סימפטומים דומים וצרייך הרבה הקשבה ונסיון מצד הרופא כדי לדעת מה הבעיה. מעניין אותי לדעת איך הרופאים האלו עובדים... אתה טוען שהיית אצל 2 והם ישר אמרו לך מה שהם חושבים? רופא טוב לעולם לא צרייך "לנחש". האיבחון ברפואה הולך ע"פי דרך השלילה. מה זאת אומרת? שוללים מצבים. ז"א עושים בדיקות כאלו ואחרות כדי לשלול חשד זה או אחר לגבי מחלה או מצב בריאותי. או שהרופאים שלך כ"כ full of themselves שהם לא ערכו לך שום בדיקות מקיפות ולא טרחו לשאול ולתחקר אותך דיי וישר זרקו את הדבר ה-1 שעלה להם בראש. אנא, לא צרייך להתקיף אותי ולהגיד ש"מה את יודעת? הם רופאים ואת לא!" כי לא חסר רופאים שהם חרא, כמעט איבדתי את חיי תודות לרופאה כזאת בקופ"ח שלא יכלה להבדיל בין נמק בשן (דבר מסוכן שיכול להביא לזיהום דמי קשה ודלקת בקרום המוח) לבין שן בינה כלואה שלוחצת ומכאיבה. אם יש רופאה אחת כזאת, היא בטח לא יחידה במינה...

בקש תופס כלשהו מקופ"ח שלך ללכת לרופא פרטי ותינתן לך הנחה של 80% בערך על הביקור (במקום לשלם כמה מאות שקלים).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המתחשבת..

כן,היום אני הולך לבקש טופס,אבל מצד אחד טיפה פוחד,במצב של היום.. אי אפשר לדעת מה יש לך.

יש מיליוני מחלות,40 % מהם קריטיות ביותר.

פורסם

אני מקווה שאין לך כלום ותרגיש טוב!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם

אני היחיד ששם לב שיש לו במחשב זיכרון 80 ג'יגה? :xyxthumbs: (תראו בחתימה :lol:)

קטלני אתה מר בחור :smile1:

פורסם

אני היחיד ששם לב שיש לו במחשב זיכרון 80 ג'יגה? :xyxthumbs: (תראו בחתימה :lol:)

קטלני אתה מר בחור :smile1:

:s07:

אתה יודע שגם הארד דיסק זה זיכרון :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים