פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אבל אין לי מספיק שטח פנוי בהארד דיסק אבל יודע מה אולי היום נוריד משהוונתקין מחרדרך אגב למי שרוצה לדעת הדסקטופ שלי נוצר בעזרת תוכנה בשם aston-shell שמחליפה את האקספלורר של וינדוסלגמריי (הוא לא נטען בהפעלת וינדוס) ואפילו עוזרת ליציבות המערכת
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים הבטחה שלי:ביום שאני קונה הארד דיסק חדש אני מתקין את לינוקס בתור מערכת ראשית ואת האיכס פי רק למשחקים.
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אבל אין לי מספיק שטח פנוי בהארד דיסק אבל יודע מה אולי היום נוריד משהוונתקין מחרדרך אגב למי שרוצה לדעת הדסקטופ שלי נוצר בעזרת תוכנה בשם aston-shell שמחליפה את האקספלורר של וינדוסלגמריי (הוא לא נטען בהפעלת וינדוס) ואפילו עוזרת ליציבות המערכתאיזה תוכנה חבל"ז אווז ברווז זה aston shell - אני ממליץ באופן חד משמעי לכול מי שיש לו windows להתקין מיד את התוכנה הפ33תית הזאת!
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אבל אין לי מספיק שטח פנוי בהארד דיסק אבל יודע מה אולי היום נוריד משהו ונתקין מחר דרך אגב למי שרוצה לדעת הדסקטופ שלי נוצר בעזרת תוכנה בשם aston-shell שמחליפה את האקספלורר של וינדוס לגמריי (הוא לא נטען בהפעלת וינדוס) ואפילו עוזרת ליציבות המערכת אני אוהב אותך ;D איזה תוכנה חבל"ז אווז ברווז זה aston shell - אני ממליץ באופן חד משמעי לכול מי שיש לו windows להתקין מיד את התוכנה הפ33תית הזאת! גם אני אוהב אותך, נפגשים יום שישי ? :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.