פורסם 2005 באפריל 1720 שנים ישנים וטובים, Eh?!... נניח שאתה מתכוון לתקופת האלקטרונית התמימה, מ 1990 עד תחילת 1997 ככה. אם זה המצב, תתפנק על הרשימונת המזדמנת הזו - Corona - The rhythm of the night JX - There's nothing I won't do Two Fabiola Mo-Do - Einz, Tzwei, Policei Jam & Spoon - Right in the night Deep Zone - It's gonna be alright Kadoc - The night train Dr. Alban - It's my life Real 2 Real - Move it The NightCrawlers - Push the feeling on Maxx U96 - Heaven Scooter - Fire Twenty Fingers Zig & Zag - Them Girls Ramirez - Hablando The Outhere Brothers - La la la hey hey Two brothers on the 4th floor - Black & White Loft - Hold On Snap - Do you see the light M-People Usura - Sweat The Grid - The swamp thing Kim Wilde Urban Cookie Collective - The Key, The secret Dj BoBo - There's a party Culture Beat - Got to get it Captain HollyWood Project - Impossible PetShop Boys - Go west Planet One O-Zone Whigfield - Saturday night Double You Datura - Eternity InsideOut Clock - Holding On Two Unlimited Capricorn - 20 Hz Molella Samira - When I look into your eyes Robin S - Show me love ועוד, ועוד ועווווווודדדדדד....
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר ווואו! תודה רבה, הכנת מראש? חחח אם יש עוד משהו טוב שלא הוזכר כאן, בבקשה...
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אתמול הכנתי עבור איזו מישי שרוצה להרים מסיבת "חימום" עם שיט משנות ה90, שיט איכותי ביותר, אני מוכרח לציין.הדברים שגדלתי עליהם, בלי שום ספק. לא אשכח את ההרקדות ביסודי, לקחתי את ה"בר-קול", אילתרתי חיבור מאיזה רדיוטייפ ומריץ ת'מוזיקה הזאת במגרש הכדורסל בבית ספר בהפסקות.היה לללללללייייייייגגגגגגגגההההההההההה.מרבית הרשימה עלתה לי מהראש, אין לי בעיה לעדכן בהמשך, עכשיו הלכתי זה מקלחתה ויצאתה.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים קבל אותה בהקפצה מה"ארכיון" 8) דגימונת מ Captain Hollywood's project - impossible רק כדי לבדוק שאנחנו באותה פאזה http://s11.yousendit.com/d.aspx?id=0XA9PABWKXMFS314HBUAHTTQCW
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.