עבור לתוכן

התלבטות בין שתי סטים של רמקולים

Featured Replies

פורסם

אני קצת בהתלבטות לגבי הרמקולים למחשב שאני קונה (למרות שכבר הזמנתי את הלוג'יטק עם המחשב אבל אני עדיין יכול לשנות).

אני בעיקר שומע מוסיקה, משחק גם משחק אבל לא גיימר וגם רואה סרטים לפעמים...

עכשיו יש את הAltec Lancing ATP3 שצריכים להיות מעוליםםם:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=275

או הLogitech X-530 שגם נחשבים טובים אבל השאלה אם אני צריך את את ה5.1 והאם זה לא יפגע לי בחווית השמיעה של מוסיקה:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=2661

פורסם

בחרת טוב (מבין השניים)

ב5.1 מוזיקה נשמעת יותר טוב, הצלילים מופרדים..

מתי בפעם האחרונה שיחקת משחק ב?5.1 :xyxthumbs: לשמוע מסוקים עוברים ליידך או מישהו שבא מאחוריך..

אם השאלה זה בקטע של הכסף ואתה לא משחק הרבה עדיף סטיראו..

פורסם

אתמול קניתי את ה X530 ממש טובים באס מאוד חזק פשוט הייתי :) כששמעתי והרמקולים עצמם מעוצבים ונשמעים טוב,אני הייתי אומר לך על ה 530 אני נהנה ובטוח שגם אתה. תתחדש

פורסם
  • מחבר

כבר אני מרגיש יותר טוב עם הבחירה של הX-530 למרות שעוד לא סגרתי את זה סופי...

במה עדיף 2.1 על 5.1?? (אין פה שאלה של כסף אני ישרוד את ה250 שקל האלה לכאן או לכאן).

פורסם

בחרת טוב (מבין השניים)

ב5.1 מוזיקה נשמעת יותר טוב, הצלילים מופרדים..

לא נכון, זה עניין של טעם . וגם לא הבנתי איזה צלילים הם מופרדים.

בכל אופן תמיד תוכל לשמוע בהם דרך 2 הרמקולים בלבד.

מה שכן משחקים וסרטים נשמעים הרבה יותר טוב ב- 5רמקולים.

לגבי השאלה האחרונה: במקרה שלך אין עדיפות כל שהיא של 2.1 על 5.1 כי בשניהם הרמקולים זהים (הכוונה קטנים)

פורסם
  • מחבר

בקשר להפרדה של הצלילים זה דווקא נכון אבל חלקי...אם אני ישים איזה הופעה שמקודדת בDTS או DD אז אני ישמע בהפרדה יפה יענו לצורך העניין הזמר יישמע בסנטר, כינור באחד הרמקולים וכ'ו...

מה שכן אנחנו מדברים על מוסיקה בMP3...המקסימום זה להוריד איזה תוכנת הדמיית סראונד ולשמוע ככה ככה...

פורסם

כמובן שהופעות בפורמט DD/DTS וכו ישמעו פיצוץ אבל לא לזה התכוותי .

התכוונתי למוזיקה רגילה( Stereo).

שימוש בתוכנת הדמיה מורידה מהאיכות הסטראופונית (של הרמקולים הקדמיים) אלא אם כן שומעים ב- Stereo 5CH.

פורסם
  • מחבר

תראו זה מתחלק בערך ככה: 50% מוסיקה, 35% משחקים, 15% סרטים. זה השימוש של המחשב...(שתבינו יותר טוב).

עכשיו הבנתי נכון שלמוסיקה עדיף 2.1?? (שוב הכוונה למוסיקה בפורמט MP3...לא להופעות בDTS)

פורסם

Yes, for music 2.1 set will be better... the ATP3 sounds great ... i didnt hear the Logitech but i know that the ATP3 are gorgeous for music ...

Good luck !

פורסם
  • מחבר

חחח אתם משאירים לי עדיין פתח להתלבטות...מצד אחד הAT3 טובים יותר למוסיקה, מצד שני ההבדל לא עצום ועדיין יש את המשחקים והסרטים... :kopfpatsch:

פורסם

אם תגדיר כמו שצריך את הצד "התוכניתי" זה יהיה שהרמקולים הקדמיים משמיעים מוזיקה למשל הסנטר משמיע את הזמר והאחוריים

משמיעים את הצלילים הגבוהים (trebles), אני רואה עכשיו שיש אנשים שלא אוהבים את זה, אני אוהב את זה.. תדמיין איך זה לשמוע

בקולנוע למשל שומעים כול צליל בגלל שהם מופרדים ולא "נבלעים" ע"י צלילים אחרים

פורסם
  • מחבר

הבעיה שמה שאתה אומר זה רק הדמיה ולא הדבר האמיתי...בגלל זה אני לא יודע אם התוצאה שתתקבל באמת תישמע טוב...

פורסם

אם יהיה מסוק שיעבור מעליך בשיר אתה תשמע אותו אחרת בגלל שזה סטריאו

אבל עדיין יהיה את הקטע של ההפרדת צלילים..

קח איזה דיסק שיש לך שיש בו שיר עם שירה +שיר עם צלילים (כמו ציוץ ציפורים) ותקפוץ לאיזה חנות שיש בה מקום שמדגימים מערכות

סטריאו ותשמע איך שומעים ב 5.1

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך "לקפוץ" לחנות לשמוע הדגמה של 5.1...יש לי בבית מערכת קולנוע ביתי 7.1 שחבל לי לפרט עליה שאנשים לא יתחילו להזיל פה ריר...

השאלה אם למחשב שהמטרה שלו היא לא קולנוע ביתי (אבל כן לראות סרטים מדי פעם ולשחק בו גם) אלא הרוב מוסיקה - 5.1 יהיה מוצדק...?

פורסם
  • מחבר

ד"א הטון הזה של ההודעה לא בכוונה אחי...פשוט יצא ככה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים