פורסם 2005 באפריל 1720 שנים שלום לכולם יש לי רסיבר של פיוניר vsx-508 ולוח אם של EPOX 8RDA+ עכשיו ראיתי שיש לי אפשרות להוציא מהמחשב 6 ערוצים: 2 ערוצים מה AUDIO OUT 2 ערוצים מה LINE OUT 2 ערוצים מה MIC עכשיו הגדרתי הכל וכשחיברתי למערת התחיל כל מזמזם כזה "תתתתההההההההההההההה" ראיתי שזה קורה רק כאשר החוט מחובר למחשב וכשאני מוציא אותו הרעש פוסק זה קורה ברמקול הסנטר דיי חזק וברמקולים האחוריים ברמה בינונית למישהו יש מושג למה זה? בלי קשר האם כבל אופטי מעביר 6 ערוצים?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים כבל אופטי יודע לעביר גם יותר מ 6 ארוצים הקטע הוא שאין לך יציא לאופטי בלוח שלך אין לוחות כאלה זה כרטיסי כול באיזה 1000 שקל עושים את זה
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים לחלק מהלוחות של asus יש אפשרות לקנות כרטיס קטן (עולה גרושים- מישהו בפורום בנה אחד כזה) שנותן לך יציאה אופטית.תנסה לחפש בדריבר\חוברת הוראות\אתר של היצרן איך מחברים 5.1תנסה אולי גם להגדיר 5.1 ב winxp אולי זה ישנה משהו בדריבר( http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=116943.msg976977#msg976977 )
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים כבל אופטי יודע לעביר גם יותר מ 6 ארוצים הקטע הוא שאין לך יציא לאופטי בלוח שלך אין לוחות כאלה זה כרטיסי כול באיזה 1000 שקל עושים את זהאני יסביר את זה שיהיה יותר ברור: כבל אופטי (או קואסיקלי) יכולים להעביר 6 ערוצים ויותר, אבל מה שקובע זה אם הכ. קול שלך(תומך) מוציא 6 ערוצים.לחלק מהלוחות של asus יש אפשרות לקנות כרטיס קטן (עולה גרושים- מישהו בפורום בנה אחד כזה) שנותן לך יציאה אופטיתלגבי זה, אכן ראיתי פעם לוח ASUS שמצורף אליו כ. קול שמתחבר אליו בחיבור מיוחד(כמו PCI אבל הפוך) הכ. תמך ב-5.1 אבל יש לו היה לו יציאה קוואסיקלית.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר אוקיי הבנתי בנוגע לכבל אופטי בנוגע לרעש יש למישהו מושג? כי אני לא מתכוון לקנות כרטיס קול
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר אין לי לוח של ASUSואני הבנתי איך צריך לחבראני שומע את זה פשוט כאשר אני מחבר את זה פתאום מופיע הרעש
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מה שאתה שומע דומה לרעש של זרם?תבדוק אם זה קורה שאתה מחבר רק את הfront למשל, אם הרעש מתחיל אז יש לך בעיית ארקה איפה שהוא..יש הרבה הודעות על זה.. תריץ חיפוש
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר אוקיי עשיתי כמה בדיקות והגעתי למסקנה שזה רק המחשב עושה תבעיהחיברתי לכבל של המחשב דיסקמן ואין רעשחיברתי לכל שלושת החיבורים של הכרטיס קול ובשלושתם יש את הרעשאז לפי דעתי זה משהו בכרטיס קולכי אני לא משמיע כלום וכאשר אני מחבר את המגבר למחשב הרעש מתחיל זה רעש כזה קבוע...לא הבנתי מה אני אמור לעשות עם הארקהנחבר את המחשב למקור מתח אחרתודה לכולם אני מת כבר לפתור תבעיה הזו
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אחת משתי אפשרויות. או שהכבל באיכות ירודה, או שהכרטיס קול ONBOARD. אני לא יודע איזה כרטיס יש לך על הלוח, אבל זה לא ממש משנה כי אתה לא יכול להחליף אותו, רק לנסות עם כרטיס אחר. אבל תתחיל בלקנות כבלים איכותיים יותר, ותוודא שהם מחוברים כמו שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.