פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אני הייתי לוקח :1. רובה (אם ייגמר האוכל ולא יהיה מה לאכול אפשר יהיה להתאבד2. Marilyn Manson (שיכניס אותי למחשבות שטניות אחרי שייגמר האוכל)3. פלייסטיישן או אקסבוקס (עם טלוויזיה וגנרטור בלתי נדלה כמובן וכל המשחקים שיצאו אי פעם)
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר Solaris מתוק, זה לא פשע לא להיות בטוח לגבי הזהות המינית שלך,אבל לא צריך לחלוק את זה עם כולנו...
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים הייתי לוקח אישה, והרבה אוכל ומחשב.מחשב בשביל הכיף, בחורה בשביל ***,אוכל בשביל לאכול (:.זה החיים הטובים.
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים הייתי לוקח אישה, והרבה אוכל ומחשב.מחשב בשביל הכיף, בחורה בשביל ***,אוכל בשביל לאכול (:.זה החיים הטובים. הייתי לוקח אישה, והרבה אוכל ומחשב.מחשב בשביל הכיף,בחורה בשביל לאכול,אוכל בשביל *** (:.זה החיים הטובים. ;D ;D ;D
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים 1)כמה ערבים שיבנו לי מסלול מירוצים (אח"כ אני יזרוק אותם לים)2) למבורגיני מורסילאגו3) האלי ברי
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים 3 דברים: 1 מחשב + ציוד היקפי 2 מקרר 3 את כל הפורום + טיול מאורגן,אוהלים וקרמבו לארוחת צהריים 8)
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים Solaris מתוק, זה לא פשע לא להיות בטוח לגבי הזהות המינית שלך,אבל לא צריך לחלוק את זה עם כולנו...LOLאני עוד בתהליך התלבטות...
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר LOL אני עוד בתהליך התלבטות... אם אתה צריך אוזן קשבת - אתה יודע למי לפנות...
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחשב נייד...... הממממממ..... מכשירי כושר ו...... טלוויזיה (עם כבלים ועם לווין !!!!! ) כן בטח למי יש כסף לזה... If I were a rich man.... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.