עבור לתוכן

אחרי הרבה התלבטויות הגעתי להחלטה איזה אוזניות לקנות! (יצא לי חרוז)

Featured Replies

פורסם

קודם כל  :yelclap:

אחרי איזה חודש שלם שאני מחפש כל פיסת מידע אפשרי על האוזניות הבאות שאני הולך להזמין מחו"ל הגעתי להחלטה. עכשיו אני רק צריך שתגידו לי מה דעתכם על מה שהחלטתי.

טוב אז ככה, החלטתי להזמין את ה-Koss Portapro שעולות כ-35 דולר בארה"ב מהאינטרנט.

למה בחרתי אותן?

הם ישמשו אותי גם לבחוץ עם נגן MP3 וגם לבית על המחשב.

הן קטנות, אמנם לא הכי יפות אבל לפעמים צריך להתפשר בחיים.

היום הייתי באדר סוכנויות (תודה רבה ל-Anatoli שהמליץ לי על החנות הנפלאה הזו.) והאזנתי לכמה דגמים וגם ל-Portapro שהן הכי היו מוצאות חן בעייני מרוב הבחינות.

המחיר שלהן הוא ממש נמוך יחסית לאיכות.

ובין הדברים הכי חשובים שגרמו לי ללכת עליהן היה שיש עליהן אחריות לכל החיים לא משנה מה קורה. דורס אותם טרקטור אני מגיע לחנות עם הרסיסים שלה, משלם 30 ש"ח ונותנים לי זוג חדש.

וגם שמעתי עליהן מראש בקורות מצויינות מכל העולם וגם מהפורום הזה אז בכלל זה שכנע אותי.

עכשיו אני רוצה לשמוע מה דעתכם על ההחלטה שלי. האם כדאי? לא כדאי?

עוד לא הזמנתי אותן ככה שיש עוד זמן להתחרט אז אני אשמח אם תגידו לי דברים חשובים שאני צריך לדעת עליהן לפני ההזמנה.

בברכה, נדב.

פורסם

שמע..תגובה על האוזניות אני לא יכול לתת לך כי אני פשוט לא מכיר...מה שכן-גם אני מחפש אוזניות טובות לטיול שלי....הן מתאימות לזה? כמה הן עולות בארץ?

אם יש לך קישור לאתר שמראה את האוזניות הללו-אני אודה לך מאד אם תשלח לי אותו....

תודה.

פורסם

עד היום לא שמעתי שום תלונה על האוזניות האילו מלבד המראה שלהן. במידה והמראה מבחינתך הוא בסדר, אני לא רואה סיבה למה שלא תרכוש אותן. המון אנשים שמעו אותן והתלהבו מהאיכות שלהן, וכל סט משומש כזה בצץ בהד-פיי נמכר תוך שעות ספורות, כנראה שהן באמת אוזניות מעולות.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים