עבור לתוכן

משתינים על בית הקברות

Featured Replies

פורסם

המאמר הזה פשוט צודק!! תקראו

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3072820,00.html

זה ממש נכון!

משתינים על בית הקברות:

-אם זה היה קורה בבית קברות יהודי בחו"ל, היינו אומרים שזו אנטישמיות-

פורסם

צודקים

מה לעשות שהחברה בארץ חרא ממש וחושבת שמגיע לה הכל אבל היא לא צריכה לתת כלום אף פעם

התרבות במדינה הזאת פשוט במצב נוראי, ולאף אחד לא אכפת בכלל

פורסם

תגובה 6 כול כך נכונה!

==

6. לפי האמונה המוסלמית אחרי 50 שנה בית קברות מאבד מקדושתו

הציבור בארץ צריך להבין שלא כל הדתות יש גישה שונות לנושא הקבורה.

המוסלמים זיהו את החולשה היהודית לביתי קברות המנצלים אותה עד תם.

בכפרים ובערים שלהם, בתי קברות ישנים משמשים לקבורה מחדש, ואפילו לבניה.

באזורים יהודים תמיד הם יקפצו וידרשו לשמור על בית הקברות כאילו הוא קדוש.

מדובר בחלק חשוב באסטרטגיה רב שנים לגרום של הערבים לדה-לגיטימציה של החיים היהודים בארץ ישראל.

חבל שתקשורת הרדודה הופכת כלי לתעמולה אנטי ישראלית, לא חוקרות ומתעמקת. ומדווחת בצורה אוטומתית את השטויות שעמותות אנטי ישראליות מספקות לה....

===

פורסם
:kopfpatsch: :kopfpatsch:
פורסם

מממ אם זה היה קשור ליהודים בדרך כל שהיא שמישהו עשה את זה ליהודים אז היו מגיבים פה 10000 איש אבל שזה קורה למוסלמים או לנוצרים לא מעניין אף אחד נו טוב :-X :-X

פורסם

Syst3m Cra5h ו-DjX, תערכו את התגובות הבתלי-הולמות שלכם מיד, כי בגלל התנהגות כזאת החברה שלנו נראית כך. אז היום כך אתה מגיב, מחר אתה מרוקן את מימיך על קבר אחיך.

וחזרה לנושא, לא מכבר שמעתי על צרות שבדואים עושים בדרום. היחסים היחידים שהיו לי עם בדואים היו בצבא עם חברה' ששירתו איתי, ולא נתפסו מעולם כ"בעייתיים" אם כי נאמר לי שיש הבדל של שמיים וארץ בין בדואים מהצפון לבין אחיהם בנגב, בכל זאת, אינני מופתעת מהתנהגותם כאשר אנו מסרבים להפגין שום טיפת כבוד כלפיהם, וזה גם כאשר הם משרתים בצבא ישראל בתפקידים מובחרים ולעיתים אף מסווגים (גששים/מסתערבים). נכון, לא כולם טטלה, ויש גם את מבריחי הנשק, הסמים והזונות, אך אין זאת סיבה לחילול כבוד המת.

איכה זה שנחרדנו מכך שמצבות עתיקות בנות מאות שנים מבתי קברות יהודיים נעקרו ושימשו לריצוף מדרכות במלה"ע ה-2, כך גם אנו נחרדים היום למראה בית-קברות מחולל ומושחט ע"י ניאו-נאצים וקיצונים מוסלמים במזרח צרפת או ברוסיה, אך כאן, הישר תחת צילה של מגילת העצמאות בה הוכרז חופש דת, גזע, לאום ופולחן, אנו עושים את אותן הזוועות למוסלמים אזרחי ארצינו? צביעות בשיא תפארתה.

פורסם

Syst3m Cra5h  ו-DjX, תערכו את התגובות הבתלי-הולמות שלכם מיד, כי בגלל התנהגות כזאת החברה שלנו נראית כך. אז היום כך אתה מגיב, מחר אתה מרוקן את מימיך על קבר אחיך.

וחזרה לנושא, לא מכבר שמעתי על צרות שבדואים עושים בדרום. היחסים היחידים שהיו לי עם בדואים היו בצבא עם חברה' ששירתו איתי, ולא נתפסו מעולם כ"בעייתיים" אם כי נאמר לי שיש הבדל של שמיים וארץ בין בדואים מהצפון לבין אחיהם בנגב, בכל זאת, אינני מופתעת מהתנהגותם כאשר אנו מסרבים להפגין שום טיפת כבוד כלפיהם, וזה גם כאשר הם משרתים בצבא ישראל בתפקידים מובחרים ולעיתים אף מסווגים (גששים/מסתערבים). נכון, לא כולם טטלה, ויש גם את מבריחי הנשק, הסמים והזונות, אך אין זאת סיבה לחילול כבוד המת.

איכה זה שנחרדנו מכך שמצבות עתיקות בנות מאות שנים מבתי קברות יהודיים נעקרו ושימשו לריצוף מדרכות במלה"ע ה-2, כך גם אנו נחרדים היום למראה בית-קברות מחולל ומושחט ע"י ניאו-נאצים וקיצונים מוסלמים במזרח צרפת או ברוסיה, אך כאן, הישר תחת צילה של מגילת העצמאות בה הוכרז חופש דת, גזע, לאום ופולחן, אנו עושים את אותן הזוועות למוסלמים אזרחי ארצינו? צביעות בשיא תפארתה.

וואלה לא הייתי אומר את זה טוב יותר ;)

הסבר מדוייק עח החברה החכמה שלנו שעושים משהו נגד יהודים כולם פה קמים ומתחילים להגיב אבל שמדובר במוסלמים או נוצרים זה לא ככה... פשוט כי החברה בארץ צבוע

פורסם

זה לא החברה הצבועה, זה חוסר התרבות והחינוך בארץ. מתוך מיליוני שונאי היהודים באירופה, כמה מחללים בתי קברות או שורפים בתי כנסת?

תראו את אחוזי הפשיעה בארץ ובאירופה. תראו את אחוזי ההשכלה. לפי דעתי זה אומר הכל.

פורסם

מה רוסיה לא שם חחח מעניין :silly:

פורסם

תתפלא, אבל רוב הרוסים לא עבריינים.

פורסם

מעניין המאפיה החזקה והאכזרית ביותר זאת הרוסית אז איך לא? :P

לפחות ככה שמעתי ממישהו בארה"ב ששם הם פשוט שוחטים כל אחד היפנים שם מפחדים מהם... לא זוכר ממי שמעתי את זה כבר

פורסם

טומי, על תתעסק איתי היום, נשרפו לי כמה פיוזים ואני לא אסבול זיוני שכל ילדותיים כגון אלו ובכיינות על גדולת המאפיה הרוסית בנושא רציני. הבנו שאתה רוצה להיות במאפיה הרוסית כדי לשקם את האגו הפגוע שלך אבל לא כאן! או שתחזור לנושא המקורי של הדיון שלך או שאני אאלץ לנעול! :pissed:

פורסם

מה הקשר מי רוצה להיות במאפיה הרוסית? :bash:

סליחה תחזרו לנושא הדיון אבל בקשר למה שרשמתי למעלה תעני לי בפרטי מה הקשר חחחח :kopfpatsch:

פורסם

תגידי מה קרה היום את במחזור?

מה כבר רשמנו שלא היה בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים