פורסם 2002 ביולי 1423 שנים DS9 סידרה מצויינת, צפיתי בכל העונות שהגיעו לארץ ושודרו בחינוכית 23... סוף סוף יש עכשיו גם YES +, אז אוכל לראות את Voyager.יש עכשיו עוד עונה...
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים כן, רק חבל שזה מתחיל בדיוק כשאני בעבודה... וגם כשיש את השידור החוזר למחרת, אינני מספיק לראות את זה. :'(
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים לא להתרגל יורד בקרובמה יורד בקרוב ? שבעה ימים ? למה אתה אומר כזה דבר ?חברה הוא יורד בקרוב עוד כמה שבועות ואני לא מדבר על התוכנית אלא על ההערוץ כי יש לחברות הכבלים בעיות עם ההערוץ (העלות שלו 7 מיליון דולר)תראו פה אם אתם לא מאמינים
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים כן, רק חבל שזה מתחיל בדיוק כשאני בעבודה... וגם כשיש את השידור החוזר למחרת, אינני מספיק לראות את זה. :'(השידור הראשון הוא בשתיים בצהרים בערוץ 22 והשידור השני הוא באחת עשרה ורבע בלילה בערוץ 23.
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים אין מה להשוות בין סדרות כמו אנדרומדה וניקיטה לסדרות זבל כמו 7 ימים או DEEPSHIT9.אבל למרות כל זה עדיין לא קמה סדרה שתדגדג את קצות הקרסוליים של BABYLON5!
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים אין מה להשוות בין סדרות כמו אנדרומדה וניקיטה לסדרות זבל כמו 7 ימים או DEEPSHIT9.אבל למרות כל זה עדיין לא קמה סדרה שתדגדג את קצות הקרסוליים של BABYLON5!אתה שפוי?
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים בההה לא מסוגל לראות טלויזיה !! זה תמיד משעמם ואין מה לראות !! יש לי דיגיטלי עם כל הערוצים .! ואני אף פעם לא רואה ! ( חוץ מי סינימה 1 2 3 )
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים אין מה להשוות בין סדרות כמו אנדרומדה וניקיטה לסדרות זבל כמו 7 ימים או DEEPSHIT9.אבל למרות כל זה עדיין לא קמה סדרה שתדגדג את קצות הקרסוליים של BABYLON5!אתה שפוי?indeed
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים אני פשוט לא סובל סדרות שאין קשר בין פרק לפרק בהן.....חייב להיות סיפור מסגרת כלשהו, אחרת (לדעתי לפחות) אין התקדמות לשום מקום, הדמויות לא מתפתחות והכל מרגיש "תקוע".
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים באנדרומדה יש קשר בין פרק לפרק?!אולי רק כשמדובר ב"עלילות" שמתשרכות על פני שניים שלושה פרקים, אבל אין קישוריות ממשים בין פרק 3 לבין פרק 43 (לדוגמא).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.