פורסם 2005 באפריל 1720 שנים יש איזשהי דרך שאוכל להפעיל את הכרטיס קול שלי כי הדרייברים הרגילים לא מתאימים לי והוא לא מתקין אותם.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים נפלאות הגוגל...http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=15529באמת כזה קשה לחפש ? לקח לי 2 שניות..
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אפשר לשאול מאיפה אפשר להשיג את הוינדוס 64 ביט ??לא, אי אפשר, אתה יכול לחכות מספר שבועות עד שהוא יגיע לחנות ליד הבית שלך.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים לא, אי אפשר, אתה יכול לחכות מספר שבועות עד שהוא יגיע לחנות ליד הבית שלך.הגרסאה לחנויות תצא רק בסוף השנה, כרגע יש רק לOEMים או דרך MSDN או דרך הבטא החינאמית שלהם לשנה(שנדמה לי ההורדה כבר לא אפשרית)
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים הבטא הייתה לתקופה של שנה מלפני כמה חודשים המלא ישחורר לחנויות רק בסוף השנה, לביינתיים היא רק נשלחה לOEMים כדי שיתחילו לאוגר מלאי של מחשבים עם מערכת ההפעלה. MS פועלת ככה כבר מאז win98 גם ME וגם XP שוחררו לOEMים קודם. בקשר לבטא חיפשתי את ההורדה לאחר ההשקה "הרשמית" אולם לא מצאתי אותה באתר, ולבסוף הורדתי דרך הגישה לMSDN.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.