פורסם 2005 באפריל 1720 שנים ולנושא:אני הייתי דבורן , 3 שנים של הפלגות בצוות לוחמים קטן, קיץ חורף, שמש גשם ואנחנו ברצועה."כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים"מי שרוצה עוד מידע על השירות מוזמן לשאול.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אם אני זוכר נכון על הצו גיראשון שלך אם התאריך צריך להיות המספר שלך ומספר טלפון של הלשכה תתקשר ותבקש דחיה תמסור להם פרטים ואת המספר שלך... שרשום שם איך אתה יודע את זה אם לא היה לך צו ראשון?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים קיבלתי את הדף התייצבות לצו ראשון והיה שם מפסר טלפון שלהם ואיזה מספר שהם רשמו שאם אני רוצה לדעת עוד פרטים או לדבר איתם אז המספר שלי זה...
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים קיבלתי את הדף התייצבות לצו ראשון והיה שם מפסר טלפון שלהם ואיזה מספר שהם רשמו שאם אני רוצה לדעת עוד פרטים או לדבר איתם אז המספר שלי זה... עוד לא קיבלת צו אדום?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים קיבלתי את הדף התייצבות לצו ראשון והיה שם מפסר טלפון שלהם ואיזה מספר שהם רשמו שאם אני רוצה לדעת עוד פרטים או לדבר איתם אז המספר שלי זה... נו והלכת ללשכה?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים לא, קיבלתי לפחות עוד 10 צוים ואחרי זה עוד 10 צוים אדומים ואחרי זה צו גיוס וצו גיוס גם עבר ועדיין אל הלכתי
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים משטרה צבאית. TommyW, צפה לביקור...סתם, אני מלש"ב מסכן שהולך להיות חובש או משגיח כשרות/רכז דת, במקרה הגרוע ביותר.
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים לא, קיבלתי לפחות עוד 10 צוים ואחרי זה עוד 10 צוים אדומים ואחרי זה צו גיוס וצו גיוס גם עבר ועדיין אל הלכתי אין כזה דבר בפעם השלישית שאתה לא מתייצב באה משטרה צבאית הביתה, זה כמעט קרה לאיזה דביל בשכבה שלי. נראה לי שאתה מתבלבל בין צו ראשון לפרסומות של פיצה פלורי.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מלש"ב-עברתי צו ראשון ומבדקי צוות אוויר...פרופיל 97, מורעל ביותר... בונה על טיס(הלוואי...)...
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים למען האמת ככה זה עדיין לא באו!! אז אתה חיי בסרט, קיבלת 10 צווים?רגע... למה לא הלכת?????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.