פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אז אחותך מ"פ (AKA מזרן פלוגתי). תגיד את זה לכל הבנות בקרקאל, במג"ב מבצעי, או בעוקץ... אני בטוחה שהן ישמחו להראות לך איפה נכנס הקנה.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אז אחותך מ"פ (AKA מזרן פלוגתי). תגיד את זה לכל הבנות בקרקאל, במג"ב מבצעי, או בעוקץ... אני בטוחה שהן ישמחו להראות לך איפה נכנס הקנה. טוב נו, התקבלת לקרבי גיבעתי - שקד
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים למען האמת אני יכול לשרת איפה שבא לי... בא איזה חבר של אבא שלי הביתה דיבר איתו ושאל אותי איפה אני רוצה להיות והוא ישים אותי ישר בלי בעיהאמרתי לו שלא הייתי בצו ראשון הוא אמר שזה בעיה שהוא לא יכול לעזור לי ככה הוא צריך שאני יהיה בצו ראשון אחרי זה הוא יוכל לשבץ אותי שאני רוצה...
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים למען האמת עוד 4 חודשים אני בן 19 חחחחחח לא באו עליי עדיין וגם לא הלכתי לגיוס שהיה ב-7.2 לפני חודשיים זה מצחיק לא הייתי בצו ראשון וזרקו אותי לתותחנים כנראה היו חסרים להם אנשים שם... עכשיו הלכתי לפני כמה זמן לביה"ס לקחתי דף שכאילו אני לומד אבל עדיין לא הכלתי איתו ללשכה כדי לדחות את הגיוס
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים איך הגעת לגיל 18 בלי להיות בצו ראשון? לא קצת מכריחים אותך בשלב מסויים? אולי הוא עדיין בכיתה י' :lol:
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים י"ב אבל אל הולך חחח הולך לעבוד גם ככה אני לא יקבל 12 שנות לימוד כי לא הייתי 60% בבית ספר... השנה
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אם אני זוכר נכון על הצו גיראשון שלך אם התאריך צריך להיות המספר שלך ומספר טלפון של הלשכה תתקשר ותבקש דחיה תמסור להם פרטים ואת המספר שלך... שרשום שם
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מה זה זה פול פה ג'ובניק חשבתי כולם פה יהיו מורעליםנו מה, אף פעם לא ראיתה ג'ובניק מורעל ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.