עבור לתוכן

עזרה בבחירת מצלמה

Featured Replies

פורסם

היי

אני מעוניין לרכוש מצלמה בערך ב1000 ש"ח +- ההתלבטות שלי היא בעיקר בין הcanon a510 וה fuji finepix e500 , אולי יש מצלמות יותר טובות במחיר הזה?

תודה :)

פורסם

אני לא יכול להמליץ כי אני לא מכיר את המצלמות,

אבל בלי קשר איזה מצלמה תבחר, אל תשכח להשאיר כסף

לכרטיס זיכרון וסוללות נטענות.

פורסם

השוואה

אני הייתי הולך על הקאנון.., כפי שאתה רואה הפוג'י בעלת מגה פיקסל אחד יותר, אך הקאנון טובה בדברים קטניים יותר שנותנים יתרון על הפוג'י לפי דעתי..

כמו שליטה ידנית, מקרו טיפה יותר טוב, רמות חשיפה שונות, מחיר נמוך מהפוג'י, עדשה גדולה יותר, וכרטיס זיכרון זול יותר משל הפוג'י.

פורסם

בקאנון עדיפה בהרבה...

פורסם

תתן כל מיני דרישות זוום וכו' , את סוגי הצילום שאתה רוצה לבצע על מנת שנוכל יותר לעזור לך.

וחוץ מזה אני לא חושב שתמצא משהו יותר טוב שיענה על הצרכים שלך.

DIMAGE Z10 Minolta - אם הזוום מעניין אותך, אני לא יודע איך היא תסתכל על ביקורות ועל תמונות.

תבדוק את אלה:

Coolpix4600 Nikon

G4 Ricoh

DIMAGE Z1 Minolta

DMCLC33 Panasonic

זהו, מקווה שעזרתי.

פורסם

הקאנון... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

המממ אני לא צריך כרטיס זיכרון כי יש לי כבר כרטיס אבל SD ככה שהקנון מתאימה לי .. עכשיו יש לי אפשרות גם לרכוש את המינלוטה z3 יד שניה בערך באותו מחיר (סביבות ה1000) , שווה ?

ד"א מגה פיקסלים לא ממש מעניינים אותי כי גם ככה אני בקושי מדפיס ואם מדפיס אז לא יותר מa4.

פורסם

תבדוק אותה טוב טוב אם היא במצב טוב הייתי הולך עליה...

פורסם
  • מחבר

הממ השוואתי בין ה510 למינלוטה ולא ראיתי שום יתרון מיוחד למינלוטה חוץ מהזום והמגה פיקסלים שגם ככה אני לא צריך מעל 3.2.. :s05:

פורסם

תבדוק את המצב של המינולטה... היא מצלמה מעולה מניסיון...

פורסם

בשביל לצלם טוב ולקלוט כל דבר כפי שצריך צריך לפחות זום 200...

פורסם
  • מחבר

ברור שזום זה יתרון אבל נגיד עכשיו יש לי זום אופטי 3 ואני מסתדר למרות שהייתי מעדיף זום גדול יותר.. אבל אני שואל אם עדיף 510 חדשה לגמרי או את הz3 מיד שניה ?

פורסם

Z3 כי לפעמים יש מצבים שאתה נתקע עם זום 3 והיית מת שיהיה לך זום לפחות 10

פורסם
  • מחבר

תודה

אבל לגבי האפשרויות הידניות זה אותו דבר בשתיהן ?

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים