פורסם 2005 באפריל 1720 שנים היי אני מעוניין לרכוש מצלמה בערך ב1000 ש"ח +- ההתלבטות שלי היא בעיקר בין הcanon a510 וה fuji finepix e500 , אולי יש מצלמות יותר טובות במחיר הזה? תודה
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אני לא יכול להמליץ כי אני לא מכיר את המצלמות,אבל בלי קשר איזה מצלמה תבחר, אל תשכח להשאיר כסףלכרטיס זיכרון וסוללות נטענות.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים השוואהאני הייתי הולך על הקאנון.., כפי שאתה רואה הפוג'י בעלת מגה פיקסל אחד יותר, אך הקאנון טובה בדברים קטניים יותר שנותנים יתרון על הפוג'י לפי דעתי..כמו שליטה ידנית, מקרו טיפה יותר טוב, רמות חשיפה שונות, מחיר נמוך מהפוג'י, עדשה גדולה יותר, וכרטיס זיכרון זול יותר משל הפוג'י.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים תתן כל מיני דרישות זוום וכו' , את סוגי הצילום שאתה רוצה לבצע על מנת שנוכל יותר לעזור לך.וחוץ מזה אני לא חושב שתמצא משהו יותר טוב שיענה על הצרכים שלך.DIMAGE Z10 Minolta - אם הזוום מעניין אותך, אני לא יודע איך היא תסתכל על ביקורות ועל תמונות.תבדוק את אלה:Coolpix4600 Nikon G4 Ricoh DIMAGE Z1 Minolta DMCLC33 Panasonic זהו, מקווה שעזרתי.
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר המממ אני לא צריך כרטיס זיכרון כי יש לי כבר כרטיס אבל SD ככה שהקנון מתאימה לי .. עכשיו יש לי אפשרות גם לרכוש את המינלוטה z3 יד שניה בערך באותו מחיר (סביבות ה1000) , שווה ? ד"א מגה פיקסלים לא ממש מעניינים אותי כי גם ככה אני בקושי מדפיס ואם מדפיס אז לא יותר מa4.
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר הממ השוואתי בין ה510 למינלוטה ולא ראיתי שום יתרון מיוחד למינלוטה חוץ מהזום והמגה פיקסלים שגם ככה אני לא צריך מעל 3.2.. :s05:
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מחבר ברור שזום זה יתרון אבל נגיד עכשיו יש לי זום אופטי 3 ואני מסתדר למרות שהייתי מעדיף זום גדול יותר.. אבל אני שואל אם עדיף 510 חדשה לגמרי או את הz3 מיד שניה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.