עבור לתוכן

זקוק לעצתכם לפני רכישה

Featured Replies

פורסם

לגבי "עוד כמה חודשים", אז זה אמור להיות בסוף החודש.

ו-DSLR לא מתאים לכולם (תריצו חיפוש), כדאי אולי להמתין עד סוף החודש כדי לראות מה יש לניקון להציע.

האמת היא, שרק ההכרזה בסוף החודש. אי אפשר לצפות למצלמה בחנויות פחות מכמה חודשים מעכשיו.

וכמו שאמרת, ההבדל בין DSLR לP&S הוא עצום, ולרוב האנשים DSLR בכלל לא מתאימה.

קנה את הפנסוניק ותהיה שמח, ואנשים פה חייבים להפסיק לנסות להשוויץ בידע שלהם כשזה לא המקום.

הוא ביקש המלצה לP&S, ושאל את דעתנו על מצלמה מסויימת, למה לנסות לדחוף לו דברים אחרים שהוא לא צריך?

אפשר להגיד לו שבעוד כחצי שנה השוק כנראה ישבר והמחירים ירדו. אם הוא ירצה לחכות, הוא יחכה.

פורסם

יותם אם הייתה קורא קצת הייתה מבין שזו מצלמת כניסה במחיר זול לכול כיס,תקנה אותה עם עדשת קיט תלמד ותצלם ותהנה,למה לקנות מצלמת ביניים ואז שתרצה לעבור לDSLR תצטרך לזרוק עוד כסף על מצלמה חדשה?

לא חראם?

פורסם

יודע מה תיהיה אידיוט,לך תקנה עכשיו מצלמה ב3 אלף שקל שעוד חודש לא תיהיה שווה כלום בגלל שתצא DSLR של ניקון ב500 דולר.

תהנה.

מה אתה ילד קטן??????????????????????????????????????????????

היום בכל קניה של מכשיר אלקטרוני אתה מסתכן בכך שהמחיר ירד מחר או שיצא משהו יותר טוב בהרבה, אבל אם הצורך קיים אז קונים את מה שיש בשוק.

אם מדובר על עוד שבוע ניחה, אבל זה שהוכרזה מצלמה זה לא אומר שמחר היא תהיה בחנויות.

אה, כן .... "תלמד לדבר יפה", זו לא שיחת חולין בין חבר'ה, אלה התייעצות בפורום.

פורסם

חמוד,לא עברתה 12 ואתה מנסה להשמע מבוגר?

תשמע איך אני אסביר את זה שאתה תבין...

למה לקנות עכשיו מצלמה P&S מתקדמת ב3000 אלף שקל אם כנראה היום ניקון משחררת את הD50?

היום 20 באפריל.

ואגב אני אדבר איך ש-ב-א לי.

אני יכול גם להעביר לך קורסים בלשון אבל זה עניין אחר.

פורסם
  • מחבר

חמוד,לא עברתה 12 ואתה מנסה להשמע מבוגר?

תשמע איך אני אסביר את זה שאתה תבין...

למה לקנות עכשיו מצלמה P&S מתקדמת ב3000 אלף שקל אם כנראה היום ניקון משחררת את הD50?

היום 20 באפריל.

ואגב אני אדבר איך ש-ב-א לי.

אני יכול גם להעביר לך קורסים בלשון אבל זה עניין אחר.

שמע, התאפקתי והתאפקתי אבל אני לא יכול יותר. אתה פשוט מפגר.

אתה בוגר תגיד לי? אתה חתיכת תינוק מגודל!

למי אתה יכול להעביר קורסים בלשון יא טמבל? יש לך יותר שגיאות כתיב מילד בכיתה א'! אתה כותב "עברתה" במקום "עברת", "הייתה" במקום "היית", ועכשיו המצאת גם מספר חדש: "3000 אלף שקל".

ואתה עוד מתנשא מעל אנשים שמבקשים ממך לשמור על תרבות דיון!! אתה לא מתבייש להיות אתה לפעמים?

היית יכול להציע עזרה בקלות, או להסביר את דעתך עוד מקודם, אבל במקום זה בחרת לריב עם כולם ולנפח לעצמך את האגו.

איזה אפס.

פורסם

מי אתה שתדבר אלי בכלל?

אני מתבייש שיש אנשים כמוך במדינת ישראל,בורים,חסרי שכל,ופשוט אנשים טיפשים מייסודם.

ניסיתי לעזור לך אבל אתה ממשיך בשלך.

אם תבדוק את המחיר תראה שהמצלמה שרציתה עולה 3000 אלף שקל.

פורסם

אני יסכם את הדיון הזה:

כמו שאמר Chevy :

DSLR לא מתאים לכל אחד ולא משנה מה המחיר שלו(ואל תשכח שצריך לקנות לו לפחות עדשה אחת)

הפנסוניק Z20 זו המצלמה הכי טובה בתחום שלה גם ממצלמות יקרות יותר(ניקון 8800) ובטח שהיא בכמה רמות מעל S1,Z3,Z5,G6 ועוד כמה שהציעו פה)

נ.ב. ותפסיקו כבר לז***ן ת'שכל.

פורסם

אולי תעבירו את הויכוחים לפרטי? למה לעשות זאת על גבי הפורום שלי ולגרום לי לנעול סתם, חבל....

התשובה לשאלה/התלבטות נענתה, תתחדש על המצלמה ואנו מצפים לראות את הביצועים שלה בקרוב על גבי הפורום :):xyxthumbs:

אהה...

כמעט שכחתי..

ננעל.

פורסם

שכחתה לנעול :yelclap:

עריכת המנהל:

אם אתה כבר מזכיר ומתקן עברית אז...

רושמים שכחת, לא שכחתה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים