עבור לתוכן

זקוק לעצתכם לפני רכישה

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים טובים.

עקב צורך גובר והולך, החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית שתשמש אותי בעיקר בטיולים, אך גם לצילומים ביתיים מדי פעם.

לאחר התחבטויות של תקציב ודרישות איכות הגעתי ל-PANASONIC DMCFZ20 המרהיבה, וכאן בעצם מונחת שאלתי:

האם בתקציב הזה (+3000) זאת בחירה טובה או שמא אתם מציעים מצלמה אחרת? יש לציין שהמחיר שלה אינו כולל כרטיס זיכרון (היא מגיעה עם SD 16MB לא מספק) ולכן מן הסתם יתלוו לקנייתה עוד הוצאות כלשהן.

בקיצור, מה דעתכם המלומדת?

פורסם

minolta Z5

olympus c770

canon G6

פורסם

בחירה הכי טובה... :xyxthumbs:

אבל בתקציב של עד 3000...

פורסם
  • מחבר

minolta Z5

olympus c770

canon G6

אני מאמין שהפנסוניק יותר טובה מהדגמים שהצעת בעיקר בגלל האופטיקה שלה. יש לה עדשת VARIO ELMARIT של לייקה.

פרט לכך, את המינולטה כבר השוויתי איתה (DPREVIEWS) והפנסוניק התבררה כטובה יותר, אבל אני בהחלט אבדוק את הקנון והאולימפוס שהמלצת עליהם - תודה.

אם יש לך גם המלצה לחנות אמינה, אני אודה לך מאוד.

בחירה הכי טובה... :xyxthumbs:

אבל בתקציב של עד 3000...

תודה רבה.

האמת היא שהיא עולה מעט יותר מהסכום הזה אבל כנראה שהיא שווה את זה.

אם תוכל גם אתה להמליץ לי על חנות אני אודה לך מאוד.

פורסם

תגיד אתה על קראק?

עוד מעט יוצאת DSLR של ניקון שאמורה לעלות 500-600 דולר+ עדשת קיט!!!

תחכה עוד כמה חודשים לא יהרגו אותך

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה על קראק?

עוד מעט יוצאת DSLR של ניקון שאמורה לעלות 500-600 דולר+ עדשת קיט!!!

תחכה עוד כמה חודשים לא יהרגו אותך

כן אני על קראק. איך ידעת?

האמת שאני מעדיף הרואין אבל עכשיו עם הקנייה של המצלמה אין לי כ"כ כסף לממן את זה.

רק דבר אחד לא הבנתי ואולי תואיל להסביר לי בטובך: מאיפה החלטת שאני יכול להמתין כמה חודשים? אתה יודע למה אני קונה את המצלמה עכשיו ולא בעוד חצי שנה? מרתק אותי לדעת.

לגישתך, לא כדאי בכלל לרכוש מצלמה כי "עוד כמה חודשים יוצאת..." וכו'. יופי של שיטה.

בוא נעשה ניסוי לוגי קטן: אתה תכתוב תשובות ענייניות ואני אנסה לענות בהתאם. מתאים?

פורסם

יודע מה תיהיה אידיוט,לך תקנה עכשיו מצלמה ב3 אלף שקל שעוד חודש לא תיהיה שווה כלום בגלל שתצא DSLR של ניקון ב500 דולר.

תהנה.

פורסם
  • מחבר

יודע מה תיהיה אידיוט,לך תקנה עכשיו מצלמה ב3 אלף שקל שעוד חודש לא תיהיה שווה כלום בגלל שתצא DSLR של ניקון ב500 דולר.

תהנה.

אתה לא יודע לדבר כמו בן-אדם? היית יכול באותה מידה לכתוב "אני חושב שכדאי לך להמתין בגלל....", ולא להתלהם סתם.

אם לא ברור לך, מטרת הפורום היא לעזור אחד לשני ולתת חוות דעת, ולא לנפח לעצמך את האגו.

בכל מקרה, תודה.

פורסם

לגבי "עוד כמה חודשים", אז זה אמור להיות בסוף החודש.

ו-DSLR לא מתאים לכולם (תריצו חיפוש), כדאי אולי להמתין עד סוף החודש כדי לראות מה יש לניקון להציע.

בכל אופן ממה שהוצג כאן הפנסוניק הכי טובה.

פורסם

דווקא אני כנראה בן אדם יותר ממך בהרבה מאוד מובנים,בכול מקרה עזוב להתווכח איתך זה כמו לטחון מים הרי שום דבר לך לא נכנס לך לראש.

אגב אם לא הבנתה בגלל שירדו מחירי הDSLR ביחד איתם ירדו מחירי הP&S ככה שתשלם הרבה פחות בסוף החודש או בחודש הבא מאשר שתשלם היום.

פורסם
  • מחבר

אלוהים אדירים איזה קשקשן.

אני מבין שאתה מכיר אותי היטב לפי הקביעות החד משמעיות שלך.

בכל מקרה שוב תודה, ותשתדל להיות מעט יותר רגוע.

ודבר אחרון, כותבים "הבנת" ולא "הבנתה".

הבנת?

לגבי "עוד כמה חודשים", אז זה אמור להיות בסוף החודש.

ו-DSLR לא מתאים לכולם (תריצו חיפוש), כדאי אולי להמתין עד סוף החודש כדי לראות מה יש לניקון להציע.

בכל אופן ממה שהוצג כאן הפנסוניק הכי טובה.

ממש תודה.

ראיתי אותה היום בחנות, והיא בהחלט מרשימה.

אני קונה את הפנסוניק ללא ספק.

פורסם

כן הבנתי שאתה דגנראט :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ילד חמוד תשמע אתה נורא מצחיק, אבל בשביל לרדת עליי אתה יכול לפנות אליי גם בפרטי, כי חבל שינעלו את הת'רד בסדר ?

אם אתה רוצה אני מוכן להעביר לך בפרטי גם שיעורי דקדוק והגייה. אני רואה שזה מוצא חן בעינייך.

בכל מקרה תזמין אותי להופעת סטנד-אפ הבאה שלך אם במקרה ישארו כרטיסים.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אתה יודע בן כמה אני שאתה מדבר אלי כילד?

אני אתן לך 3 נסיונות,אגב אני את הבגרות שלי בדיקדוק,הבעה,ולשון עשיתי כבר תודה. :)

פורסם
  • מחבר

יופי, גם אני סיימתי בגרויות וצבא לפני זמן רב. שנינו בוגרים.

אז אולי תתחיל להתנהג ככה ותפסיק לשגע לי את השכל? בשביל מה יש פרטי?

ואם כבר אתה ער בשעות האלה אולי תגיד לי למה לדעתך עדיפה הניקון שתצא בעתיד על לקנות עכשיו את הפנסוניק? כי אני שוקל לקנות אותה עוד השבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים