פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מי שעדיין לא הבין אני מדבר על המגברים הישנים בדרך כלל היו עם צבא חום כזה היה מתחבר אליהם הפטיפון .. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אליהם רמקולים רגיליםשל מערכת סטיראו או שזה לא יתאים?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר מה הכוונה? כי תראה שחיברתי אותם שמעו חלש ועם רעשים..עכשיו אני לא יודע עם המגבר לא טוב או זה לא מתאים לרמקולים..הייתי צריך גם לקנות חיבור כזה מיוחד שיתאים לחיובר מאחורהזה לא נכנס עם חוטים..
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר ואיך אני יכול לדעת? המגבר ישן כמו שאמרתיותראה עדכנתי את ההודעה הקודמת..
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר אין לי מצלמה לצערי.. אני יכול להגיד לך ת'דגם שהואfaith fa-708עכשיו בחיבור של הרמקולים רשום 4-16 ohm זה אומר משהו?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים לגבי הרעשים אני לא יודע אולי כי היה רוויה של האות, אבל בהנחה שהמגבר תקין, אז הרמקולים שחיברת גדולים מידי למגבר, מה ההספק שלהם? (אמור להיות כתוב עליהם, זה מספר והאות "W" לידו).
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר לא נראה לי.. כי חבר שלי חיבר אליםה רמקולים גדוליםואלה סתם קטנים של מערכת נראה לי יש בעיה במגבר... הקטע שאני לא רוצה סתם לקחת אותו לתיקוןובסוף יתברר שאי אפשר לחבר אליו רמקולים של מערכת..
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים שים לב שזה באמת מגברולא פונו סטייג'(כי הרי אמרת שזה מגבר שהיו מחבר אליו פטיפון)ואולי אתה טועה ומבלבל ובעצם זה לא המגבר אלא הקדם מגבר שמחובר בין הפטיפון למגבר האמיתינסה לחפש מה האות כניסה ומה האות יציאה מהמגבר שאתה מדבר עליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.