פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אז ככה.. יש לי מצלמת וידאו לא דיגיטאלית שמצאתי לא מזמן... עכשיו השאלה שלי אם יש דבר כזה לחבר אותה למחשב... הכוונה שאני אצלם דברים על הקלטת שבתוכה ואח"כ להעביר את הסרטים למחשב... אם יש איזושהי דרך אנא עיזרו לי.. תודה לעוזרים
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים פנסוניק זה לא דגם ואתה צריך לחבר מהוידאו שלך ל-VIDEO-IN ול-LINE-IN שלך ולהקליט
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר לאמשנה...דגם/חברה איך שתקרא לזה.. אני מחפש משו שיוכל להעביר... ואחי... תוכל קצת לפרט.. אני ליימר בענייני מחשבים... אני לא ממש מבין..
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אם אתה רוצה ללכוד חומר מתוך משהו אנלוגי למחשב אתה צריך ממיר מאנלוגי לדיגיטלי נכון?אז במקרה זה אתה צריך כניסת וידאו אנלוגית שקיימת בכרטיסי מסך עם VIVO, בכרטיסי טלויזיה ובכרטיסי עריכה אנלוגים יעודיים יקרים יותר.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר רגע...אם אני קונה את הכרטיס מסך הזה..אז אני צריך להחליף אותו במה שיש לי עכשיו?!או שזה תוספת?ואם לא..אז אין דבר כזה כניסת וידאו אנלוגית שלא קשורה לכרטיס מסך?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים האם הקלטות שלה הן DIGITAL 8 או MINIDV?אם כה זה מייעל מאוד תעסק ואז צריך רק כרטיס FIREWIRE שעולה המקרה הגרוע 100 שקל...
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר לאדע מה הסוג...אני רק אכתוב לך מה רשום עליהן ועל הקופסא...VHSC Compact Video Cassette של JVC
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים המצלמה שלך אנלוגית.רגע...אם אני קונה את הכרטיס מסך הזה..אז אני צריך להחליף אותו במה שיש לי עכשיו?!או שזה תוספת?ואם לא..אז אין דבר כזה כניסת וידאו אנלוגית שלא קשורה לכרטיס מסך?מן הסתם במקום הכרטיס הקיים.ואמרתי לך איפה עוד יש...אם אתה רוצה ללכוד חומר מתוך משהו אנלוגי למחשב אתה צריך ממיר מאנלוגי לדיגיטלי נכון?אז במקרה זה אתה צריך כניסת וידאו אנלוגית שקיימת בכרטיסי מסך עם VIVO, בכרטיסי טלויזיה ובכרטיסי עריכה אנלוגים יעודיים יקרים יותר.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר מצאתי משו...עכשיו אני רק צריך לדעת אם זה מתאים למה שאני מתכווןhttp://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=2∏=63400&saleNo=816014ואם כן אז יש משו יותר זול מזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.