עבור לתוכן

צריך מידע לגבי מחשב כף יד

Featured Replies

פורסם

נתחיל מזה שאין לי מושג באיזה ת'רד לשים את זה... אז פשוט תוזיזו.

בכל מקרה , אני  מקבל פאלם עוד כמה ימים.

עכשיו בתור אחד , שיש לו בבית מחשב דיי חזק (תסתכלו למטה) וכמו שהבנתם

אני משתמש בו בעיקר למשחקים , אז רציתי לדעת איך הפאלם יכול לעזור לי , כאילו הבנתי שהוא יותר בשביל אנשי עסקים וכל זה..

אבל איך אני יוכל לנצל אותו בשבילי כשאני לא יהיה בבית? (אני לא משלם עליו כלום)

1) משחקים ושירים.. מסוגל להפעיל? 

2) אפשר לחבר דבר כזה לאינטרנט? (חייב שיהיה לו את הבלו טוט' הזה לא?) כמה זה עולה בערך לחבר דבר כזה לאינטרנט?

3) סרטים? divx? יכול להפעיל?

4) כמה זמן יכולה להחזיק סוללה אחת במוממצע של דבר כזה? בזמן שהוא במאמץ... (שירים תוכנות ולא יודע מה)

5) כמה הרד דיסק יש לו? או שזה הולך לפי כרטיסי זכרון? אם כן מאיזה סוג? :\

6) בקשר לאינטרנט , אם אפשר לשים אינטרנט , מה פחות או יותר קצב העלאה \ הורדה  של דבר כזה שמחובר אלחוטית?

אמממא ם יש לכם עוד מידע... אתרים להוריד משחקים או תוכנות , וכל דבר.. .תוסיפו.

תודה.

:-*

פורסם

משחקים... בטח. חלק אפילו יותר כיף עם עט על הפאלם מאשר מקלדת ועכבר אבל הרוב לא.

אפשר לחבר... כמה מאות שקלים לכרטיס שן כחולה אבל 95% מהחדשים באים עם שן כחולה מובנת.

אפשר סרטים.

הסוללה שלי משמיעה מוזיקה עם מסך סגור 8 שעות ... הפאלם מחזיק כמה שעות של שימוש רצוף... שימוש לכמה דקות כל יום יכול להחזיק שלושה שבועות... תלוי כמה אתה משתמש בשביל מה.

זה לא הולך לפי הארדיסק אלא לפי ראם, יש לפאלם זכרון ראם שמשמש גם לאכסון וגם לחישוב ויש כרטיסי הרחבה של מאות מגות - ג'יגה+

לאדע מה הקצב בדיוק, אבל לא איטי.

עריכה: משחקים ותוכנות אפשר להוריד באתר שאני לא רוצה להזכיר את שמו אבל אני אכתוב שלחפש "MRTAXI" בגוגל יעזור לך להגיע אליו.

פורסם

"מר-טקסי" אחלה אתר, הורדתי ממנו פעם המון!

בכל מקרה, אתה בא בשאלות על פונקציות.

בין פאלם לפאלם יש שוני, כמובן, חלקים שונים, סוללה שונה ופונקציות שונות שמאפשרות דברים שונים.

אם זה מחשב כף יד של החברה PALM אז תגיד איזה דגם הוא ונוכל יותר לפרט על השאר.

רן. ;)

פורסם
  • מחבר

תראו , אני מחפש מחשב כף יד בעיקר בשביל :

mp3

סרטים Divx - למרות שאמרתם שאין לו כמעט זכרון , אז צריך לקנות כרטיס של ג'יגה (יקר) וגם הוא מכניס סרט וחצי... (בלי שירים)

אז אני לא יודע עד כמה זה שווה...

אינטרנט - גלישה באתרים דרך הפאלם \ איסיקיו \ מסנגר

משחקים פשוטים להעביר את הזמן בעבודה

וזה פחות או יותר העיקר...

מצלמה יוכל להיות בונוס נחמד ביותר..

אזזזז יש משהו שמסוגל לעשות את כל זה?

תמליצו , תגיבו

נ.ב - יש איסיקיו מיוחד לפאלם , או שאני מתקין עליו את הרגיל? (כנ"ל לגבי מסנגר ושאר התוכנות הרגילות למחשב האישי)

פורסם

דבר ראשון נראה לי עדיף לך מחשב מבוסס WINDOWS MOBILE ולא PALM. בכל מקרה, אם אני זוכר נכון, הדגמים המובילים היום של PALM הם TUNGSTEN E2 שיצא ממש בימים אלו (נחשב לדגם עסקים שלהם), ה ZIRE 72 (נחשב לדגם הביתי שלהם) וה TERO 650 (הפלאפון הכי טוב שיש בשוק).

http://www.palmone.com/us/products/

תוכל לראות שם השוואה כללית באשר ליכולות של המכשירים (כולל מה ששאלת לגבי מצלמה, אינטרנט וכו')...

לגבי תוכנות, מן הסתם תוכנות שכתובת ל WINDOWS לא ירוצו.. צריך גרסאות מיוחדות לתוכנות שירוצו בסביבת PALM (ויש אתרים כמו PALMGEAR שמרכזים אותם).

פורסם

תראו , אני מחפש מחשב כף יד בעיקר בשביל :

mp3 - *אחלה, אני משתמש בפאלם עם כרטיס 1ג'גה וזה נח ויעיל לשירים

סרטים Divx - למרות שאמרתם שאין לו כמעט זכרון , אז צריך לקנות כרטיס של ג'יגה (יקר) וגם הוא מכניס סרט וחצי... (בלי שירים)

אז אני לא יודע עד כמה זה שווה... - *פאלם זה לא בשביל סרטים אמיתיים... זה בשביל סרטונים בקטנה להסתלבט עם הבר'ה. כרטיס של גיגה אמור לעלות בסביבות 400 שקל וזוהי השקעה טובה

אינטרנט - גלישה באתרים דרך הפאלם \ איסיקיו \ מסנגר - מסורבל עזוב... לא בכל מקום יש שן כחולה, וזה לא כמו על המחשב

משחקים פשוטים להעביר את הזמן בעבודה - *במחלקה הזו אתה תהיה מרוצה

וזה פחות או יותר העיקר...

מצלמה יוכל להיות בונוס נחמד ביותר.. - INDEED

אזזזז יש משהו שמסוגל לעשות את כל זה? עם מצלמה -* זייר72. בלי - טנגסטו טי 5 (לזה כנראה ICEBREAK התכוון כשהוא אמר E2)

תמליצו , תגיבו

נ.ב - יש איסיקיו מיוחד לפאלם , או שאני מתקין עליו את הרגיל? (כנ"ל לגבי מסנגר ושאר התוכנות הרגילות למחשב האישי) - *יש מיוחדים

פורסם
  • מחבר

שמע , אם אתה אומר לי לוותר על האינטרנט (גלישה \ איסיקיו) + סרטים , אז ביטלת לי 50 אחוז מהשימוש במכשיר :]

על סרטים אני יכול לוותר עוד.

אבל אינטרנט , זה הדבר העיקרי.

ומה זה לא בכל מקום יש...

יש כמעט בכל הארץ לא?

(באיזורים מאוכלסים)

ואם אתם אומרים שעדיף מערכת הפעלה של ווינודס , אז תירדו רגע מהפאלם ותציעו דברים של ווידוס.

ראיתי את המיו הזה , הוא גם פלאפון לא?

אם יש לי טלפון וקו באסקייפ , יש אפשרות להעביר אותו למיו?

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לנטויז'ן לשאול אותם לגבי האינטרנט אמרו לי שאין להם מושג לגבי זה.

אז איך אני מחבר מחשב כף יד , דרך בלוטו'ץ לאינטרנט?

פורסם

אתה צריך תמיכה ב WIFI לא ב BLUETOOTH..

פורסם
  • מחבר

או'קי , אז נגיד שהמכשיר ת ומך ב wifi , דרך איפה אני עושה את האינטרנט?

ויש לכם מושג כמה עולה לחודש ? (ללא הגבלת זמן.. "חופשי חודשי" מה שנקרא)

ומה היא פחות או יותר המהירות Upload \ download ?

פורסם

לרוב אתה לא צריך לשלם על גלישה כי יש נקודות חמות שמאפשרות זאת בחינם (יש פריסה נרחבת באזורים של בתי קפה ובערים הגדולות).

הייתי דווקא הולך על PPC (בתור אחד שמתעניין גם כן במחשב כף יד) - האופציות מולטימדיה טובות יותר והמערכת הפעלה משוכללת יותר. מכשירים מומלצים הם ה-X30 או X50 של DELL וה-2215/2210 או 3715 של HP. כמו כן ל-ASUS גם כן יש PPC חזקים אבל הם די יקרים... אם אתה מתעקש על PALM הייתי הולך על ה-T3 שנחשב למלך ולא על ממשיכו ה-T5 שהוא די בינוני. אם אתה רוצה גם פלאפון בנוסף למחשב כף יד אז הייתי הולך על ה-TREO 650 שהוא אכן הטוב ביותר בתחומו.

לגבי מה שבפנים - מומלץ לקחת מעבד 400 MHZ עם לפחות 64 מגה זיכרון ועם WIFI לפחות (BT גם מומלץ) בנוי בפנים. שים לב גם שתהיה אפשרות לכרטיסי הזיכרון הנפוצים וגם מצלמה כמו שביקשת. מערכת הפעלה מומלץ גירסת 2003 לפחות (SE מאוד מומלצת) ובקרוב יוצאת 2005 אז שים לב לזה.

פורסם
  • מחבר

או'קי , אני לא מתעקש על פאלם , פשוט חשבתי שלכל מחשב כף יד קוראים פאלם...

כאילו , זה השם השני שלו...

אז שורה תחתונה , בואו תסכמו לי תשובות על השאלות האחרונות שאני יהיה רגוע לפני הקניה.

בקשר לאינטרנט , הנקודות החמות זה בשביל ה BT או ל WIFI?

איך אני יכול להתחבר לאינטרנט קבוע , אלחוטי , שיפעל לי גם מהבית , נגיד ואני לא גר ליד נקודה חמה..

מה אני עושה במצב כזה , וכמה עולה להתחבר לאינטרנט קבוע? וכמובן מה המהירות upload\download שלו ?

איסיקיו אפשר להתקין עליו? יש גירסא למחשב כף יד?

תמליצו לי על דגם , לא יקר מידי... בואו נגיד 2000 שקל זה פחות או יותר הגג.

דגם שיש לו :

400mhz

לפחות 64 כמו שאמרת.

מצלמה

wifi + BT

ו... חסר משהו?

ובסך הכל שיהיה מכשיר טוב...

פורסם

נקודות חמות זה WIFI, והם נועדו לרשת. BT נועד לתקשורת קצרת טווח בין מכשירים שונים.

אם אתה רוצה אינטרנט קבוע שלא תלוי בזה, אתה צריך להשיג מכשיר שיש לו אפשרות (פנימית או דרך כרטיס הרחבה), לקבל מודם GSM ואז דרך ספק שירות כמו ORANGE אתה יכול ב 10 ש"ח לחודש או משהו כזה לקבל UNLIMITED ACCESS (לא זוכר מה הקצב). החיבור נעשה דרך GPRS כמו שיש לך בפלאפונים של היום. אם אתה מתחבר דרך WIFI, אז זה תלוי אם יש אנטנת שידור באזור, אם היא פרטית (של בית עסק או משהו כזה), אתה צריך לשלם לו בשביל להשתמש בה.

יש גרסאות של תוכנות IM למחשבים האלו.

לא בטוח שב 2000 ש"ח יש דגם שמכיל את כל מה שאתה רוצה (לפחות בארץ), הדברים האלו יקרים :)

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יכול לדעת איפה יש את הנקודות החמות האלה?

ואם הם מכסות את האיזור שאני נמצא בו?

ואם אני צריך לשלם בשבילהם (ולמי)

או שהם חופשיות לכולם..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים