פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר חחחח, איזה מגניב , ואללה המפגשים נשמעים מענינים, אבל אני ילד בית כזה, כדאי להגיע, זה עם הזמנה או משהו?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר וואו אפשר לחגוג על זה , עשיתי לי עכשיו מחזיק מפתחות ג'יפה 2, ומחזיק מפתחות RAGE של ATI יש לי גם מעבד AMD שיכול להיות שרוף אבל לא בטוח, אני יבדוק ואז נראה מה אני עושה איתו...
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אחי אתה מבלבל משהו, אני בן 15 וקיבלתי את המחשב בגיל 5, אתה מאמינים, פעם זה היה שווה 6 אלףאני לא מבלבל. מה שאתה אומר פשוט לא הגיוני. או שאתה לא יודע לחשב, או שאתה לא באמת סגור על הגיל שלך. הפנטיום 2 הראשון יצא ב 1998.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר , רציתי לעשות אוברקלוק אולי לשרוף, אבל לא היתה אפשרות , וגם חשבתי ענתיקה עדיף לשמור
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר אני לא מבלבל. מה שאתה אומר פשוט לא הגיוני. או שאתה לא יודע לחשב, או שאתה לא באמת סגור על הגיל שלך. הפנטיום 2 הראשון יצא ב 1998.חחחח, יש לי שריטה אבל לא עד כדי כך עמוקה, אחי אני בטוח ! אופס, זה לא הספיק להתעדכן, מצעטר על ההקפצה...
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר טוב יאללה עם כבר התחלנו, זה לא קשור לנושא אבל שיהיה אני אלי, נעים להכיר
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר אהה לא אומר לי הרבה, חח אבל בכל זאת יפה.. תגידו, יש לי מעבד AMD ולוח אליו, איך אני יודע מי מהם שרוף כי לפחות אחד מהם בטוח, ואין לי חלקים שאני יכול לשחק, אין איזה דרך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.