עבור לתוכן

מעבד יכול להידפק כתוצאה מריבוי(ואני מתכוון לזה) הפסקות חשמל?

Featured Replies

פורסם

מעבד יכול להידפק כתוצאה מריבוי(ואני מתכוון לזה) הפסקות חשמל?

כי אחרי ההפסקה שהייתה לי עכשיו הוא פשוט הפסיק לעבוד......(אני עכשיו עם הפנטיום 3 של אחותי... :-\)

אני מדבר על 2/3 הפסקות בכל יום.......כבר הלכו לי 2 הרדיסקים בגלל זה ולוח+ספק.......החלפתי אותם ועדיין יש לי אחריות עליהם אבל אני מנסה להדליק את המחשב והמחשב בכלל לא נדלק יש מצב זה מהמעבד?

ועוד שאלה לא פחות חשובה מה יכול ללכת לי בכללי מתוצאה של הפסקות חשמל?.תודה!

פורסם

כל חלק במחשב שלך יכול להדפק כתוצאה של נפילת מתח, חשוב מאוד להחזיק ספק איכותי ואל פסק.

פורסם
  • מחבר

ספק איכותי -יש 480W של קולורסיט עם 120 ממ מלמטה

אל פסק-אין לי כסף לקנות אחד (מחיר מתחיל מ1200+ ואני לא מתכוון להוציא סכום כזה מהכיס על אל פסק אני לא איזה מתכנת של תוכנות שיוצר תוכנה וצריך לשמור אותה או משהו כזה לפני הפסקת חשמל)

השאלה שלי אם המעבד יכול ללכת מתוצאה של הפסקת חשמל לא נפילות מתח (או שזה אותת דבר אנערף...) ומה יכול ללכת לי במחשב בכללי מהפסקת חשמל....שוב תודה! :xyxthumbs:

פורסם

כל חלק במחשב שלך יכול להדפק כתוצאה של נפילת מתח

אני חושב שדבריו של Bose דיי ברורים...

פורסם

מה גורם לך לחשוב שהספק שלך איכותי?

פורסם
  • מחבר

אנשים אתם סוטים מהעניין העיקרי שאלתי שאלה פשוטה מעבד יכול להישרף מהפסקות חשמל? כי אני כמעט בטוח שהמעבד הוא החלק שנשרף......איזה בעסה צריך לקנות עכשיו מעבד חדש.......טוב נו על מה אתם ממליצים לסוקט שלי 478?

ואם אפשר אני לא רוצה בכלל להתקרב לפרסקוט אלא יותר בכיוון של נורטווד.....

פורסם

ספק איכותי -יש 480W של קולורסיט עם 120 ממ מלמטה

אל פסק-אין לי כסף לקנות אחד (מחיר מתחיל מ1200+ ואני לא מתכוון להוציא סכום כזה מהכיס על אל פסק אני לא איזה מתכנת של תוכנות שיוצר תוכנה וצריך לשמור אותה או משהו כזה לפני הפסקת חשמל)

השאלה שלי אם המעבד יכול ללכת מתוצאה של הפסקת חשמל לא נפילות מתח (או שזה אותת דבר אנערף...) ומה יכול ללכת לי במחשב בכללי מהפסקת חשמל....שוב תודה! :xyxthumbs:

WHO THE FUCK ID COLORSIT???

יש לך ספק ג'נרי למהדרין, תדאג להחליף אותו לאנרמקס.

מחירי אל פסק, לא מה שחשבת.

http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00123

פורסם
  • מחבר

בואו לא נתווכח על זה כי אני הוכחתי ששלי לא ג'נרי בדיון שהיה על ספקים.......קולורסיט חברה גדולה מאוד שמייצרת מארזים.....אולי אין לה שם כמו של טרמלטק אבל הספק עצמו איכותי ומאוד כבד מה שמראה שהוא לא ג'נרי והוא כולל לדים בתוכו .....עזבו זה דיון אחר לגמרי......המלצה על מעבד יש?

עריכה:

לזה שמעליי באמת הפתעת אותי......הלכתי להום סנטר כדי לראות אל פסק וישר הביאו לי איזה אחד ב1199 שקל.........איפה נמצאת החנות הזאתי ששלחת לי אליה לינק?

ואם אפשר גם המלצה על מעבד כי הוא נשרף.....(לפחות ככה אני חושב....)

פורסם

אה, כן

משקל ולדים זה בדיוק המדד לאיכות של ספק.

פורסם

אוף דיי לחרטת מי אמר שגנרי לא טובים די לבזבז לאנשים כסף ישר קנה ספק חדש

פורסם

McFly משקל זה בד"כ אכן סימן לספק כוח טוב , המשקל בא בעיקר מגופי קירור.

לדים זה מראה שהחברה בונה על משיכת לקוחות למוצר ולא מתכננת שסתם יתקעו את זה במחשבים משרדיים לא מושקעים ועל פניה לשוק הצעיר שבד"כ מבין טיפה

פורסם

ספק איכותי -יש 480W של קולורסיט

שמע אם אף אחד בפורום רציני של מחשבים לא שמע עליו.. אז כנראה הוא ג'נרי...

וזה שיש בו לדים רק מוסיף ...

המעבד יכול להישרף.. תנסה לחבר אותו ללוח אחר..

ואל פסק לא עולה 1200 ש"ח... זה מחיר יקר לפי דעתי

פורסם
  • מחבר

http://www.colors-it.com/pw_desc.php?Dis4=3&Dis2=GAMING&PHPSESSID=f2db03101305a66fc91a275b9416f8ea

זה הספק תגידו אתם אם הוא גנ'נרי או לא ......

טוב בקשר למעבד ראיתי מחירים הייתי רוצה ללכת על AMD אבל אז אני יצטרך להחליף גם לוח אז יוצא לא משתלם .......מעבד אולי אפשר להשיג היום P4 2.4 GHZ

כי אני ממש לחוץ על כסף.....

פורסם

הספק הזה ג'נרי לחלוטין.

McFly משקל זה בד"כ אכן סימן לספק כוח טוב , המשקל בא בעיקר מגופי קירור.

לדים זה מראה שהחברה בונה על משיכת לקוחות למוצר ולא מתכננת שסתם יתקעו את זה במחשבים משרדיים לא מושקעים ועל פניה לשוק הצעיר שבד"כ מבין טיפה

לא. זה טעות רצינית למדוד ככה ספק.

מעבר לזה שלא חסרים ספקים ג'נריים לחלוטין שיענו על הפרמטרים הללו, זה פשוט לא אומר כלום.

הספק הזה ג'נרי לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

הספק הזה ג'נרי לחלוטין.

לא. זה טעות רצינית למדוד ככה ספק.

מעבר לזה שלא חסרים ספקים ג'נריים לחלוטין שיענו על הפרמטרים הללו, זה פשוט לא אומר כלום.

הספק הזה ג'נרי לחלוטין.

שיהיה....

טוב בקשר למעבד

http://www.colors-it.com/pw_desc.php?Dis4=3&Dis2=GAMING&PHPSESSID=f2db03101305a66fc91a275b9416f8ea

זה הספק תגידו אתם אם הוא גנ'נרי או לא ......

טוב בקשר למעבד ראיתי מחירים הייתי רוצה ללכת על AMD אבל אז אני יצטרך להחליף גם לוח אז יוצא לא משתלם .......מעבד אולי אפשר להשיג היום P4 2.4 GHZ

כי אני ממש לחוץ על כסף.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים