עבור לתוכן

שדרוג או מחשב חדש?

Featured Replies

פורסם

אין לוח אם גם עם AGP וגם עם PCI?

אין.

אבל אני זוכר שראיתי בפנדה לוח לסוקט 478 עם PCI-E.

• תגובות 47
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לוח אם גם עם AGP וגם עם PCI?

איזה לוח יש לך היום?

פורסם
  • מחבר

איזה לוח יש לך היום?

רגע אני בודק באוורסט ועורך-

Motherboard Name Intel Brownsville 2 D845GEBV2

פורסם

שמע, עכשיו לא תקופה מי יודע מה לקנות. הרבה דברים חדשים בדרך. אם אין לך בעיה לשחק בלי פילטרים וברזולוציות נמוכות אז קנה ב 250 שקל עוד 512 זכרון ותחיה עם זה ועם ה 9550 עוד כמה חודשים טובים.

פורסם
  • מחבר

שמע, עכשיו לא תקופה מי יודע מה לקנות. הרבה דברים חדשים בדרך. אם אין לך בעיה לשחק בלי פילטרים וברזולוציות נמוכות אז קנה ב 250 שקל עוד 512 זכרון  ותחיה עם זה ועם ה 9550 עוד כמה חודשים טובים.

על איזו תקופה את ממליץ? איך ספטמבר,אוקטובר? זה יסתדר לי יותר טוב אחרי העבודה של החופש 8)

פורסם

אני מהמר יותר על תחילת 2006 שכן בדרך כפולי ליבות של אינטל ו AMD. הם יגיעו לפני כן אבל אני מעריך שתצטרך לחכות קצת עד שירגעו המחירים.

אם אינך סובל ממשחק בלי פילטרים וברזולוציות לא גבוהות אז הבעיה היחידה שלך כרגע היא זכרון. עוד סטיק של 512 יפתור אותה כי יהיה לך 768 זכרון שזה בהחלט מספיק.

פורסם

פנטיום 4 2.4C?

פורסם
  • מחבר

אני מהמר יותר על תחילת 2006 שכן בדרך כפולי ליבות של אינטל ו AMD. הם יגיעו לפני כן אבל אני מעריך שתצטרך לחכות קצת עד שירגעו המחירים.

אם אינך סובל ממשחק בלי פילטרים וברזולוציות לא גבוהות אז הבעיה היחידה שלך כרגע היא זכרון. עוד סטיק של 512 יפתור אותה  כי יהיה לך 768 זכרון שזה בהחלט מספיק.

הם עושים לי בעיות בKSP בקשר לזיכרון... הם אומרים לי לא לקנות זיכרון 400 DDR כי לא בטוח שהוא יפעל על 266 אבל אני אומר להם שכן... בכל זאת אני לא מכיר מישהו שעשה זאת ועל כן זו בעיה... אני כל מאמין להם{ובגלל זה פוחד} כי הם אמרו לי לפנות למתחרים שלהם{בניין לידם} שיש להם 266 DDR אך כשהגעתי גיליתי שהם מוכרים ב550 ש"ח 512 זיכרון-גניבה

חוץ מזה בקשר לזה שצריך לחכות... תמיד הטכנולוגיה מתפתחת

פורסם

אני השבוע קניתי 512 ADATA ושמתי אותו על מחשב עם סלרון שעובד על באס 133. עובד בלי בעיות על 2X133. ועוד לך יש לוח אינטל שבד"כ לא עושה בעיות תאימות. אבל, אני לקחתי סיכון מחושב כי היה לי איפה לשים אותו במידה ולא יעבוד.

עריכה: שמע, אם אתה סובל אז לא שווה לחכות. אני משדרג ברגע שאני מתחיל להתעצבן.

פורסם
  • מחבר

אני השבוע קניתי 512 ADATA ושמתי אותו על מחשב עם סלרון שעובד על באס 133. עובד בלי בעיות על 2X133. ועוד לך יש לוח אינטל שבד"כ לא עושה בעיות תאימות. אבל, אני לקחתי סיכון מחושב כי היה לי איפה לשים אותו במידה ולא יעבוד.

שמע אני מאמין לטכנאים בKSP.. רואים שהם לא רוצים כסף אלא את שביעות רצון הלקוחות ואם קיבלו אותם לKSP כנראה שהם מבינים עניין

חוץ מזה זיכרון+כונן DVD{בשביל משחקים חדשים} זה יותר מידי הוצאות לפני קניית מחשב חדש...

אני רוצה שהמחשב יהיה מולם בשביל הGTA החדש... אמרו שצריך זיכרון טוב ולא נראה לי שעם 256 יפעל לי טוב

פורסם

שמע, הם לא רוצים לקחת צאנס כי לפעמים זה עושה בעיות. אצלי זה לא עשה על בעיות על שני מחשבים. לחבר שלי היו שני סלרונים על 256 כ"א. אחד עם לוח אינטל (לא בדקתי איזה) והשני עם לוח סוג י' עם ציפסט VIA. ה ADATA עבד על שניהם ב 266. שמתי אותו על אחד ואת ה 256 העברתי לשני. הכל עובד פיקס.

לדעתי אין לך מה להפסיד כי אם תקנה עכשיו מחשב חדש או אם תשדרג את הלוח, ה 512 יעבוד בכל מקרה על החדשים כך שתמיד תוכל להוסיף אותו ללוח\מחשב חדש. רק מה תראה שזה ADATA ולא ה VDATA.

השאלה היחידה היא האם אתה רוצה לחכות.

חוץ מזה זיכרון+כונן DVD{בשביל משחקים חדשים} זה יותר מידי הוצאות לפני קניית מחשב חדש...

עם 256 שום משחק לא יפעל ממש טוב. לכן הצעתי לך עוד 512.

כונן DVD לא הייתי קונה. הייתי קונה צורב DVD שתמיד תוכל להעביר למחשב החדש.

פורסם
  • מחבר

שמע, הם לא רוצים לקחת צאנס כי לפעמים זה עושה בעיות. אצלי זה לא עשה על בעיות על שני מחשבים. לחבר שלי היו שני סלרונים על 256 כ"א. אחד עם לוח אינטל (לא בדקתי איזה) והשני עם לוח סוג י' עם ציפסט VIA. ה ADATA עבד על שניהם ב 266. שמתי אותו על אחד ואת ה 256 העברתי לשני. הכל עובד פיקס.

לדעתי אין לך מה להפסיד כי אם תקנה עכשיו מחשב חדש או אם תשדרג את הלוח, ה 512 יעבוד בכל מקרה על החדשים כך שתמיד תוכל להוסיף אותו ללוח\מחשב חדש. רק מה תראה שזה ADATA ולא ה VDATA.

השאלה היחידה היא האם אתה רוצה לחכות.

צריך כסף... חוץ מזה יכול להיות שעד שנה הבאה כבר ישתמשו בDDR 500 או בDDR 2 ... צריך לדבר בפסח עם אליהו :smile1: נקווה שהוא מעודכן

צורב DVD עולה פי 2 יותר מכונן DVD... זה מסובך אני מנסה לתכנן תהוצאות ומה יהיה יותר טוב לעתיד

פורסם

כן צורב DVD עולה פי שניים אבל נותן פי 4.

פורסם
  • מחבר

כן צורב DVD עולה פי שניים אבל נותן פי 4.

פי 4?

מקסימום עד שאני אקנה את המחשב מחיר צורב הDVD  ירד ל200 ואני אכלול אותו במחשב החדש

ומזה צורב קומבו? אני רואה בKSP שהוא גם צורב DVD ועולה רק 190 ש"ח... מה רע בעיסקה הזו?

פורסם

קומבו צורב רק CD.

צורב DVD מאפשר לך לגבות מידע על מדיות DVD. לא רק סרטים.

אני לא חושב שצורב DVD יעלה לך 200 שקל גם אם תקנה בתחילת 2006, וחוצמזה שההפרש בין נגן DVD לצורב DVD קטן מ 200 שקל בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים