פורסם 2005 באפריל 1620 שנים הכנתי תפריט לדיוידי והתחלתי בתהליך צריבה וכאשר זה עובר לתוכנהDVD writing Tool אחרי כמה שניות זה מביא הודעת שגיאה שהורסת לי דיסקעזרו לי בבקשהאני הרבה פעמים צורב דרך TMPGENC DVD AUTHER והבעיה הזאת חדשהבתודה מראש
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים לא מכיר את הבעיה, אבל אולי כדאי במקרה כזה לעשות שישמור את התוצאה ב IMAGE ואז לצרוב עם תוכנה כמו NERO ?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים ב NERO EXPRESS יש לך בתפריט הראשי אפשרות BURN FROM AN IMAGE OR SAVED FILE או משהו כזה, ואז אתה לוחץ על הקובץ IMAGE שהתוכנה יצרה, וזה צורב אותו..
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר התוכנה יצרה לי אבל תקייה שיש בה שני תיקיות אחת AUDIO_TS והשנייה VIDEO_TS וזה לא יתן לבחירה שם
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים תבדוק אם היא מאפשר איךשהו EXPORT או SAVE TO IMAGE או משהו כזה...תכנית אפשר נראה לי ב NERO פשוט ליצור DATA DVD ולשים בו את 2 התיקיות האלו וזה אמור לעבוד (למרות ש IMAGE עדיף)..
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר אוקיי תודה רבהיש לי עוד שאלה קטנה הגיוני שהדיסקים ששמתי בניסיונות נהרסו לי בגלל הודעת שגיאה אחרי שנייה?איך אני בודק?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים הממ.. תנסה אולי להיכנס ל NERO, תכניס את הדיסק ותלחץ CTRL-I, אם רשום שם SESSION 01, אז זה אומר שנצרב עליו מידע. תכנית, אולי אפשר לצרוב עליו גם אחרי זה (להתעלם מה SESSION הזה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.