פורסם 2005 באפריל 1620 שנים כדאי שתפתח portfolio HewBink... זה יעזור לך להתפתח כן ונראה איזה מעצב "מיקצועי" אתה
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אוקיי חבר'ס. רק תנו לבחור להסכים שאבנה לו עיצוב אתה יודע האתר יכול להיות "התיק עבודות" שלך כאילו תצוגה לנו לחברי האתר כדי שנראה מה אתה מסוגל ואלה רעיון טוב
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים נו כי לא היה לו כסף ללכת לחברה רצינית אז הוא העדיף משהו יותר פשוט ובחר ילדבטח רצה אתר פשוט בטח איזה אלבום תמונות או איזה דף ואני לא מזלזל חס וחלילה פשוט לא מבין איך בן 14 מעצב מיקצועיעכשיו אני מבין שמיקצועי זה מה שאתה חושב אבל זה לא באמתתאמין לי לא מספיק ילדים בני 13 שיודעים לעצב עיצובים מיקצועים..ו-HewBink תעשה טובה ותביאי עיצוב שלך וגמור עיניין..ולדעתי כל מעצב צריך פרוטפוליו משלו..כי ככה יהיה לך הרבה יותר קל לשכנע אנשים שאתה מעצב טוב...
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים ולדעתי כל מעצב צריך פרוטפוליו משלו..כי ככה יהיה לך הרבה יותר קל לשכנע אנשים שאתה מעצב טוב...ראסמיאני מכיר אנשים שיש להם אתרים שלמים עם דוגמאות של העיצוב שלהםאתה גם יכול לתת לנו לינק לאתרים שעשית(כמו לאיש בן 30)
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אין לי,אני לא יודע אם הוא העלה את האתר לרשת עוד.אני אצור איתו קשר בקרוב.הרגע קיבלתי הודעה מפותח הת'רד,אני אכין לו את העיצוב ותיראו אותו.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים תודה ולא, אני עובד עם התוכנות: Photoshop 7,Paint shop pro 9 (לכל אחת יש יכולת מיוחדת משלה) ועם התוכנה Animation Shop 3 לצורך אנימציות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.