פורסם 2005 באפריל 1620 שנים יש לי את הלוח K8N NEO2 PLATINUM של MSI ויש לי הארד דיסק SATA והפלופי שיש לי עם הלוח לא מתאים להתקנה של הווינדוס (הגירסה שמורידים ממיקרוסופט).מה אני בדיוק צריך להוריד?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מה??מזתומרת הפלופי לא מתאים?א.מי משתמש היום בפלופיב.הוא לא אמור להפריע להתקנהג.יש לך בכלל מעבד 64ביט?ד.תן סקרין שוט שנוכל להבין על מה אתה מדבר
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר אני מתכוון לפלופי שמתי שהדיסק עושה בוט לוחצים F6 ואח"כ המחשב מבקש את הדיסק פלופי.וכן,ברור שיש לי מעבד 64 ביט.אם הוא לא אמור להפריע למה הוא רשם לי שהוא לא מתאים לגירסה הזו של החלונות (היה רשום 64X)?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים למה אתה לוחץ F6 או בכלל מכניס פלופי לכונןפשוט כנס שניה לביוס ותגדיר בוט מ- CD במקום הראשון אם עוד לא מוגדרתכניס רק את ה-CD בלי הפלופי ותתקין
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר הגדרתי בוט ראשון מהדיסק אבל יש לי הארד דיסק SATA וצריך ללחוץ F6 בכדי להתקין אותו ככה (או שבגירסה הזו לא צריך?) כי אחרת הוא לא מזהה את ההארד דיסק.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר או קיי תודה לכם,ניסיתי בלי F6 והוא זיהה את ההארד דיסק,פשוט לא ידעתי שהוא יכול.אגב האם יש הבדלי ביצועים מורגשים והאם הגירסה הזו היא סופית או בטא?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר היה פה לא מזמן איזה ת'ארד שמישהו הוריד ממייקרוסופט וניסה כל מיני תוכנות אז הוא נתן את הלינק אז הורדתי משם.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים או קיי תודה לכם,ניסיתי בלי F6 והוא זיהה את ההארד דיסק,פשוט לא ידעתי שהוא יכול.אגב האם יש הבדלי ביצועים מורגשים והאם הגירסה הזו היא סופית או בטא?אם זה של echos אז זה סופי
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר זה מהדיון הזה של WARDhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=114213.0זה בסדר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.