פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אני צריך להשיג גליל חלול שקוף עדיף פרספקס אפשר זכוכית או כל דבר אחר אבל שיהיה כמה שיותר זולאני צריך איזה 4 או 8 כאלו.גובה בערך של 10 סנטימטרים ובקוטר של 4 סנטימטריש למישהוא הצעות איפה אפשר למצוא באיזור נתניה או איך אפשר להכין?אני רוצה ליצור משהוא כזה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר תודהדרך אגב איך לדעתך כדאי לעשות את הצינורות בפנים?אני חשבתי בהתחלה להישתמש בקשים של הילדים הזה מהפלסטיק בידיוק כזה מסולסלאבל אפשר להישתמש גם בצינורית רגילה ופשוט לסובב אותה.את הבסיסים גם אני לא כלכך יודע ממה לעשות ולצערי אין לי מחרטהיש הצעות?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים הבאת לי רעיון: את הצינורות הפנימיים למלא בסיליקון ובקצוות לשים לדים UB! הרי אין לי מה לעשות איתם
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים לדעתי כך צינור ריק ומלא אותו בצבע (אחרי שתעקם אותו לצורה)ובישביל שלא יתעקם (קינקים) אתה יכול לשים קפיץ ביפנים ולא ניראה לי ישימו לב אליו עם כל הצבע ביפנים
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר אני לא צריך לצבועאני פשוט לוקח מיים ושם לו צבע מאכל כחול.הבעיה זה דבר ראשון מאיפה אני יכול להשיג את הבסיס והטופומאיפה אני יכול להשיג את הגליל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.