פורסם 2005 באפריל 1620 שנים איזה כרטיס טלווזיה יותר טוב?של http://pricer.co.il/publicarea/Product.aspx?model=%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%20%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94%20Pinnacle%20PCTV%20Stereo&category=200143של LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retailאו של MSI TV @ ynwhere series?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים MSI TV @ ynwhere series עולה 300 ש"ח (ניתן למצוא ב Ivory וב KSP) כרטיס טלויזיה מצויין,יש לי אחד כזה.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר MSI TV @ ynwhere series עולה 300 ש"ח (ניתן למצוא ב Ivory וב KSP) כרטיס טלויזיה מצויין,יש לי אחד כזה. הכרטיס בא עם שלט? איך האיכות ?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים MSI TV @ ynwhere series עולה 300 ש"ח (ניתן למצוא ב Ivory וב KSP) כרטיס טלויזיה מצויין,יש לי אחד כזה. בKSP כבר אין...איזה חודש כבר אין..
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים MSI נגד פינקלימה אתם רציניים?פינקלי הם the best of the best בכל מה שקשור בכרטיסי טלויזיהאני אישית הייתי לוקח פינקליTOREF תעשה סיבוב בפורום ותראה שיש יותר אנשים מרוצים מי פינקלי מאשר כל חברה אחרתאני לא עובד שלהם או משהו כזהפשוט זאת המלצתיעריכה:ובכל חנות BUG מחשבים תוכל ליקנות את הכרטיס
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר MSI נגד פינקלימה אתם רציניים?פינקלי הם the best of the best בכל מה שקשור בכרטיסי טלויזיהאני אישית הייתי לוקח פינקליTOREF תעשה סיבוב בפורום ותראה שיש יותר אנשים מרוצים מי פינקלי מאשר כל חברה אחרתאני לא עובד שלהם או משהו כזהפשוט זאת המלצתיעריכה:ובכל חנות BUG מחשבים תוכל ליקנות את הכרטיסיש את הכרטיס T.V של פינקלי במחשב שלך?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים יש את הכרטיס T.V של פינקלי במחשב שלך?בחדש אין כי אני לא צריך כרטיס טלויזיה כי יש לי מערכת קולנוע וכל השטויות האלו בביתאבל בישן ישואגב הוא בן 4 שנים ועובד כמו גדול
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים TROF לבקשתך הנה תמונות תהנה ואני מקווה שתבין זה מסך הפתיחה שדיברתי אליו בפרטי איתך זה בחירות תמונות למצגות וכדומה זה מסך סינכרון להתקנים נוספים כמו מחשב כף יד או זן מדיה פלייר זה מסף טלויזיה מקוונת למנוי זה מסך בחירה זה במצב רגיל כשאתה לא מישתמש בפונקצית המדיה סנטר זה אופציה שנימכרת ביחד (בדרך כלל זה מחשבי DELL) ולסיום זה מה שתקבל עם תחבר לטלויזיה את המחשב יהיה לך מן מערכת מדיה ביתית
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים וככה נראים הכרטיסים (הכרטיס הזה הוא לא פינקלי) וזה השלט ככה ניראה מחשב מדיה סנטר שבא עם וינדוס מדיה סנטר (בדרך כלל זה מחשבי DELL) ואחרי חיבור לפלזמה (או טלויזיה) מנהל הפורום אני מיצטער על ההצפה פשוט רציתי להסביר לTROF עם תמונות כדי שיבין
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר משהו מכיר תוכנה שעושה את אותו דברים שהמדיה סנטר ?רק שאפשר להשיג אותה בנפרד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.