עבור לתוכן

מה דעתכם על מסך lg f900p עבור עבודה בתוכנות גרפיות,איזה מסך אתם ממליצים lcd,crt?

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על viewsonic ואיזה דגם מומלץ ?

פורסם

לעבודה גראפית CRT עדיף בגלל "אמינות" הצבעים (לTFT יש את עניין זווית הצפיה שמשנה את הגוונים).

ה F900P אחלה מסך, אני לא רואה שום סיבה שלא תהנה ממנו.

הצבעים של הLG מהממים, אם כי! אולי לעריכות גראפיות הצבעים של סמסונג היו לך יותר טובים.

כל אחד וטעמו, לכל שפורפרת יש בדרך כלל גוונים קצת שונים וזה מאוד מאוד מותאם אישית לטעם המשתמש, ככה שהייתי ממליץ לך ללכת לחנות מחשבים ולהסתכל בתצוגה.

פורסם
  • מחבר

לעבודה גראפית CRT עדיף בגלל "אמינות" הצבעים (לTFT יש את עניין זווית הצפיה שמשנה את הגוונים).

ה F900P אחלה מסך, אני לא רואה שום סיבה שלא תהנה ממנו.

הצבעים של הLG מהממים, אם כי! אולי לעריכות גראפיות הצבעים של סמסונג היו לך יותר טובים.

כל אחד וטעמו, לכל שפורפרת יש בדרך כלל גוונים קצת שונים וזה מאוד מאוד מותאם אישית לטעם המשתמש, ככה שהייתי ממליץ לך ללכת לחנות מחשבים ולהסתכל בתצוגה.

פורסם
  • מחבר

מה דעתך על viewsonic?

פורסם

בכללי חברה טובה, כמובן שזה תלוי בדגם שאתה בוחר...

שוב אני אומר זה לא תלוי רק בחברה עצמה, המסכים שלהם אמינים וטובים אבל בתור אחד שמתעסק בגרפיקה אתה צריך לבדוק בתצוגה איזה מהצבעים הכי לטעמך.

פורסם
  • מחבר

בכללי חברה טובה, כמובן שזה תלוי בדגם שאתה בוחר...

שוב אני אומר זה לא תלוי רק בחברה עצמה, המסכים שלהם אמינים וטובים אבל בתור אחד שמתעסק בגרפיקה אתה צריך לבדוק בתצוגה איזה מהצבעים הכי לטעמך.

אתה ממליץ על ה-lg או שיש לך העדפה אחרת?

פורסם

לפני שנתיים עמדתי מול קניה של CRT (הבחירה היתה סמסונג\מאג\LG) ובסופו של דבר קניתי את ה LG כי אהבתי את התצוגה שלו יותר משל השאר.

חבר שלי לאומת זאת באותה תקופה החליט לקנות דווקא את הסמסונג כי הצבעים שלו הרבה יותר זוהרים והוא אהב את זה, לדעתי האישית הסמסונג קצת "אובר צבעוני".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים