עבור לתוכן

שאלות קרטיות בנוגע לiriver h320

Featured Replies

פורסם

Power supply unit שלפי היבואנית של IRIVER ארקדיה זה כולל מטען חיצוני והינה קישור:

http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H320&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0

תירד שם למטה ותיראה שכתוב מה זה אומר וכתוב שזה כולל מטען רגיל סוללה שהיא בתוך המכשיר ומטען חיצוני של סוללות

• תגובות 36
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מודה בטעותי. מכיוון שלי יש מכשיר אמריקאי, אני ייחסתי "Power Supply Unit" לספק כח, ולא לחבילת בטריות. לא ידעתי שזו הכוונה במכשיר האירופאי.

פורסם

בשורה התחתונה:

כדאי לקנות מארה"ב את הH320 או שבעצם לא ?

כי אני מתכנן לקנות מניו יורק את המכשיר הזה שלפי הביקורות עליו, הוא מעולה !

פורסם

אני חושב שלא כל כך אני חושב שעדיף או בארץ או באירופה.אבל אם לך לא חשוב הפונקציה של הUSB ON THE GO ואתה לא תישתמש במטען החיצוני אז לך על זה...

פורסם

ה USB OTG הוא למעשה אם אני ארצה לחבר דיסק און קי או למשל נגן אחר או מצלמה לאייריבר ?

ואני לא צריך בכלל מטען חיצוני..

פורסם

לדעתי המכשיר האירופאי הוא עדיף - אתה מקבל יותר דברים בעבור התשלום.

ה-USB OTG קיים בשביל שתוכל להעביר קבצים אל ה-iRiver ללא צורך במחשב.

האמתי שאפשר לבנות התקן שיאפשר USB OTG גם במכשירים אמריקאיים.

פורסם

לדעתי המכשיר האירופאי הוא עדיף - אתה מקבל יותר דברים בעבור התשלום.

ה-USB OTG קיים בשביל שתוכל להעביר קבצים אל ה-iRiver ללא צורך במחשב.

האמתי שאפשר לבנות התקן שיאפשר USB OTG גם במכשירים אמריקאיים.

האם תוכל לפרט/להרחיב ?

פורסם

לא הייתי רוצה להתעסק ככה עם המכשיר.. (הלחמות,חוטים וכד').

פורסם

אהלן,

אם יורשה לי, אני אנסה לעשות קצת סדר...

מבירורים שעשיתי עם "באג" (החנות שמוכרת IRIVER בארץ) ומארקדיה - גם המכשירים החדשים מגיעים עם המתקן החיצוני לסוללות "EXTERNAL BATTERY PACK".

2. כן ניתן למצוא הבדלים פיסיים בין הגירסה האירופאית לאמריקאית בכניסות הUSB (ראיתי גם תמונות של ההבדלים, אבל לא מצאתי כרגע את הקישור...)

3. לגבי אם לקנות את הגירסה האמריקאית או לא - אני אומר ככה: אם חשוב לך הUSB2GO ( לי, למשל זה היה ממש חשוב כיוון שאני נוסע לטיול באפריקה ואין שם הרבה מחשבים שאליהם אפשר להעביר את התמונות מהמצלמה הדיגילית..) או המטען (שוב, לי גם ממש חשוב, כי אין הרבה מקומות להטעין את המכשיר באפריקה..). אז ברור לכולם כבר שאין מה ללכת על הגרסה האמריקאית.....

אם לא חשובים לך כל הדברים האלה - הרווחת! תקנה את האמריקאית

אני, אגב מצאתי אותה ממש בזול בארה"ב (למרות שרק ב.ד.י.ע.ב.ד. גיליתי שהיא לא באה עם כל הדברים שכן רציתי שיהיו במכשיר......וממש ממש התבאסתי)

פורסם

סליחה שאני גונב קצת את התראד...אבל חבל לפתוח חדש..

אם אני קונה H320 מצרפת, הוא יתמוך באנגלית?

ועוד משהו....קראתי באיזה סקירה אמור לצאת לו שלט עם מסך lcd...האם השלט כבר יצא? ואם לא, אז מתי הוא יצא?

פורסם

הבנתי שניתן לקנות בארה"ב מחנות בשם B&H.

איפה נמצאת החנות הזו ?

פורסם

יש לי גם שאלה:

אני מבין שהדרך היחידה ליצירת playlist היא מחוץ למכשיר? ואח"כ ניתן לשמוע רק שיר בודד או להשתמש ב-playlist שהוכנה מראש (מחוץ למכשיר)?

ועוד שאלה - עד כמה איטי המעבר בין הספריות? אם אני ייקנה את זה אז בקלות יהיה לי איזה 500 ספריות.... (כחה זה מסודר במחשב שלי).

פורסם

מצטרף לשאלתו, וגם מחכה לתשובה בקשר לחנות..

פורסם

החנות לא יודע איפה היא... כי המכשיר שלי לא משם

והשאלות אני לא יכול לענות כי ברגע שקיבלתי את המכשיר הוא לא עבד ככה שהידע שלי הוא כללי על המכשיר לא הספקתי לעשות איתו כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים