עבור לתוכן

שאלות קרטיות בנוגע לiriver h320

Featured Replies

פורסם

בתחילת מאי אבא שלי טס לארה"ב ובגלל שאני ילד כל כך טוב ;) אז שיכנעתי אותו לקנות לי אותו. ומצאנו חנות באינטרנט ששם הוא עולה 260 בניו יורק למי שמתעניין

www.harmonycomputers.com

עכשיו לגבי השאלות שלי:

1)האם המכשיר יודע לנגן קבצי ווידאו ואם כן איזה?

2)האם יצא עדכון עברית למכשיר אם כן איפה אפשר למצוא אותו?

הודה לכם אם תוכלו לעזור לי.......

• תגובות 36
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האם אתה מודע לזה שיש למכשיר זה 2 גירסאות אחת אירופאית ואחת אמריקאית בגירסה האמריקאית אין את האפשרות לUSB ON THE GO אם אתה לא יודע מה זה אני יסביר לך יותר מאוחר...

1.כן הוא יכול להראות וידיאו אם תעשה לו עידכון גירבה לגרסה החדשה שלו הוא מראה רק AVI ברזולוציה של220 על 176 וגם הוידיאו הוא 10FPS

2.יש עידכון עם תמיכה בעיברית אבל לא רשמי של IRIVER זה עידכון של מישהו שהכין לבד ואתה יכול להוריד אותו גם פה באתר תעשה חיפוש בכתבות אבל העיברית היא גם הפוכה לפי משאני יודע..

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת למה בגרסה האמריקאית אין usb on the go? בcnet נראה לי הראו את הגרסה האמריקאית והיה שם את האופציה הזו

פורסם

רק בגרסה האירופאית יש USB ON THE GO וגם ניראה לי שרק עם הגרסה האירופאית אתה מקבל את המיתקן שאתה יכול לחבר למכשיר ואז זה משמש כמו מקור חשמל נייד שאתה שם בו 4 סוללות רגילות בגירסה האמריקאית יש רק יציאה אחת של USB ובגרסה האירופאית יש 2 אחת למחשב שהיא 2.0 והשניה היא לUSB ON THE GO שהוא 1

פורסם

הבחור צודק ב100% !

אני קניתי את הגרסה האמריקאית לפני שידעתי את כל אלה וזה ממש ביאס אותי.....כמו שהוא אמר-לגרסה האמריקאית אין אפשרות להעביר קבצים ישירות ממכשיר אחר (כמו תמונות ישירות מהמצלמה הדיגיטלית) - מה שמקרא - "USB OTG" או USB2GO" ולא מקבלים עם המכשיר מתקן חיצוני לסוללות ("EXTERNAL BATTERY PACK") שיכול להתחבר למכשיר ולהטעין אותו ללא חשמל ובעזרת 4 סוללות AA רגילות.....אגב, אני מנסה כבר שבועות לקנות את המתקן הזה בלבד ואין איפה למצוא אותו...דרך התכתבויות עם האתר הרשמי של IRIVER הם אמרו לי שכנראה (כלומר-לא בטוח ב.כ.ל.ל ) הם יוכלו למכור אותו בנפרד מתחילת מאי....

אותי זה ממש הרגיז אבל כבר השלמתי עם זה....מה שאני יכול לעשות זה להמליץ לך בחום לא לקנות את הגרסה האמריקאית אלא את האירופאית!!

מקווה שעזרתי....

פורסם

ניסית לעשות חיפוש בEBAY בקשר למטען?

פורסם

האמת שכן, וזה מצא איזה 2 שמוכרים כזה מתקן...אבל, למען האמת-אני קצת חושש לקנות את זה ממישהו ככה סתם...זה בטוח?

חוץ מזה-קצת מוזר שהם לא מוכרים את זה בנפרד,לא? מה הסיפור עם זה?יש לך מושג?

פורסם

האמת אני גם לא אוהב כל כך לקנות דברים ברשת והכל במיוחד EBAY שאתה קונה ממישהו פרטי אבל יש לי חבר שאת כל הקניות שלו הוא עושה בEBAY ותמיד הוא מקבל את משהוא הזמין לדוגמא: משקפי שמש הצמיד ליוסטרונג הזה הוא קנה גם כרטיס מסך למחשב ועוד דברים אז זה תלוי בקשר לIRIVER באמת ניראה לי מוזר למה הם לא מוכרים את זה בניפרד כי יכול להיות שלמישהו שקנה את הגרסה האירופאית איבד אותו או נישבר לו המטען הזה ואז מה הוא צריך לעשות אם הם לא מוכרים בניפרד...

פורסם

רק בגרסה האירופאית יש USB ON THE GO וגם ניראה לי שרק עם הגרסה האירופאית אתה מקבל את המיתקן שאתה יכול לחבר למכשיר ואז זה משמש כמו מקור חשמל נייד שאתה שם בו 4 סוללות רגילות בגירסה האמריקאית יש רק יציאה אחת של USB ובגרסה האירופאית יש 2 אחת למחשב שהיא 2.0 והשניה היא לUSB ON THE GO שהוא 1

דבר ראשון, קצת סימני פיסוק בהודעותיך לא יזיקו.

דבר שני, השורה הזו היא הערימה הכי גדולה של שטויות ששמעתי; מבחינה פיסית חיצונית, אני בספק אם תצליח להבדיל את הגרסא האמריקאית מבין האירופאית. כלומר, גם לגרסא האמריקאית יש 2 יציאות USB. הסיבה שהאמריקאי לא תומך בטכנולוגיית ה- "USB OTG", היא שיציאת ה-USB שלו שמייועדת למדיה ניידת לא מספקת חשמל. עם קצת כישורים טכנולוגיים, אפשר לפתור את הבעיה: אפשר לבנות מתקן עם בטריות שייספק חשמל ליציאת ה-USB (לעוד מידע, חפשו בפורום של ארקדיה).

ועוד משהו, הגרסא האירופאית לא מסופקת בשום אופן עם "חבילת בטריות"! בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה לנגני iRiver.

עריכה: חיפשתי קצת באינטרנט, וגיליתי משהו מעניין: מצאתי את המוצר הזה ( http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48680&item=5767040168&rd=1&ssPageName=WDVW ), וכל פושטק עם מלחם וידע מאוד בסיסי באלקטרוניקה מסוגל לבנות אותו.

לעומת זאת, יש את המוצר המקורי של iRiver, שהוא טיפה יותר גדול מהמכשיר הנ"ל (נמכר בחנות הזו: http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/product_info.php?cPath=7_10&products_id=519 )

יום טוב.

פורסם

1.לא אמרתי שאתה מקבל איתו חבילת בטריות אמרתי שאתה מקבל עם הגרסה האירופאית את המטען שכדי להישתמש בו אתה שם בו 4 סוללות!!!

2.מצטער שחכתי לירשום שניראה לי שזה ככה בקשר לUSB כי לא היתי בטוח...

פורסם

בדיוק על זה דיברתי. בשביל הפרוטוקול, חבילת בטריות == מטען נייד הפועל על בטריות AA.

ובכ"ז זו טעות, האירופאי לא מגיע בשום צורה עם חבילה שכזו.

פורסם

הגירסה האירופאית כן מגיע עם מטען חיצוני לפי משאני יודע ואני יתן לך תכף קישור פה

עריכה:

הינה פה בסיקור הנחמד שעשה פה אחד מחברי הפורום רואים בדיוק מה מגיע עם הH320 ואתה יכול ליראות בתמונה את המטען החיצוני שמקבלים איתו ואפילו ליקרוא כי הוא כתב קצת עליו בסיקור הזה

http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=510&PagePosition=1

פורסם

סקירה מאוד נחמדה, אבל זהו יוצא דופן. לפני שקניתי את המכשיר שלי (גרסא אמריקאית!), אני שוטטתי מספיק בביקורות של הנגן. אם אתה מעוניין, תבדוק בכל האתרים האירופאיים של iRiver - המכשיר כבר לא מסופק עם המתקן לבטריות!

פורסם

אז למה גם באתר של IRIVER הרשמי כתוב שהוא מסופק עם המטען החיצוני???

והיום אבא שלי חוזר מחו"ל עם H320 בישבילי חדש ואני יראה מה אני יקבל איתו ואני יכתוב פה מה קיבלתי איתו

פורסם

אולי תשמח לספק לי את המידע בקשר להימצאות האביזר המדובר בעמוד הזה (האתר האירופאי!): http://www.iriver.at/harddisc_player.html?p_id=142&L=0&view=package

אני מבקש ממך, אם אינך יודע בוודאות, אל תכתוב שטויות שאתה לא יכול לעמוד מאחוריהן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים